|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
babaköy, balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Babaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Babaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Babaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Babaköy İlköğretim Okulu Hakkında ![]() VİZYON Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,Türkçe?yi en iyi şekilde kullanan, öğrenci ve personelinin çağın teknolojisinden faydalanabildikleri, doğayı seven ve koruyan, Sorgulama yapabilen, bilgiye kendisi ulaşabilen, öğretmenin rehber olduğu bir sistemle çalışan, Okul-Aile işbirliğini en iyi sağlayan, demokrasiyi evde okulda ve çevresinde yaşayan ve yaşatabilen, Proje üretirken okulumuzun adını yurt içinde ve yurt dışında duyurabilmeyi hedefleyen, her öğrencimizin ileride bir meslek sahibi olabildiği ve birikimlerini okulumuzun ve çevremizin gelişimine geri dönüşüm yapabildiği, Ülkesinin çıkarlarını kendi çıkarları üzerinde tutan,vatandaşlık bilinci oluşmuş bir gençlik yetiştirmek VİZYONUMUZDUR ![]() MİSYON Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, kendisine güven duyan, teknolojik bilgilerle donatılmayı hedefleyen, bilgiye kendisi ulaşabilen, öğrencilerini hayata ve bir üst öğretim kurumuna hazırlayan, sosyal faaliyetlere eğitime verdiği önemle ilçemizde en önde olmayı hedefleyen, çevre-okul-aile işbirliği ile çalışmayı ilke edinen bir kurumuz ![]() Babaköy İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: BABAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BABAKÖY İLKOĞRETİM OKULU BİGADİÇ BALIKESİR Telefon Numarası: 2666538311 Faks Numarası: 2666538191 E-mail Adresi: 329919@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Babaköy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|