Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, candır, ilköğretim, merkez, okulu

Candır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Candır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Candır İlköğretim Okulu Resimleri - Candır İlköğretim Okulu Hakkında

ÇANDIR İLKÖĞRETİM OKULU

Çandır Köyü İlköğretim Okulu 2006-2007 Öğretim Yılına kadar A-Blok olarak kullanılan okulda 01111946 yılında başlanmıştır

Okul köy halkı tarafından yapılmıştırÇandır Köyünde ilk defa Eğitim-Öğretim 15111944 yılında Eğitmen İsmail KAYIK tarafından başlamıştırİki yıl geçici dershanelerde çalışıldıktan sonra günümüzdeki yerine taşınmıştır

2007-2008 Öğretim Yılında üç katlı yeni okul binası yapılmıştır

1944-1952 yılları arasında kaç öğretmen çalıştığı bilinmemektedir1952-2007 öğretim yılları arasında okulumuzda 105 öğretmen görev yapmış ve yapmaktadır

Okulumuz 1999-2000 Öğretim yılında ilköğretim okulu olmuş şu anda okulumuzda 1 Müdür ve 1 Müdür Yardımcısı,5 Branş Öğretmeni ,1 Sigortalı Ücretli Kadrosuz Anasınıfı Öğretmeni,1 Sigortalı Ücretli İngilizce Öğretmeni,1 Sözleşmeli Türkçe Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni çalışmaktadır

2009-2010 öğretim yılında okulumuzda 220 öğrenci okumaktadırBu güne kadar 1140 öğrenci okulumuzdan mezun olmuştur

Okul-Çevre ilişkileri iyidirÖğrenci velileri ile toplantılar yapılarak,Okul-Aile işbirliği düzene sokulmaktadır

Okuma-Yazma oranı çok düşük olmamasına rağmen yüksek okullarda okuma oranı çok düşüktürBir tarım köyü olduğundan mezun öğrenciler tarım sektörüne yönelmektedir

Köyde Halk Eğitim Merkezi bir defa Okuma-Yazma,bir defa Yapı Kursu açmıştırAyrıca son yıllarda köyde Halıcılık Kursu,Demir Doğrama Kursu ve Biçki Dikiş kursları zaman zaman açılmış ancak şu anda açılmamaktadır

Köyde kitaplık yokturHalk günlük haberleri kahvehanelere gelen günlük gazetelerden takip etmektedir

OKUL BİNASININ ÖZELLİKLERİ: ( Isınma- Aydınlanma- Kanalizasyon-Su )

Okulumuzda 3 katlı binada hizmet verilmektedir Okulumuz kaloriferlidir Kanalizasyon ve şebeke suyu mevcuttur

DERSHANELER:

Okulumuzda toplam olarak 12 derslik var olup 3 tanesi idareci ve öğretmenler odası olarak kullanılmaktadır

LABORATUAR:

Okulumuzun laboratuarı yoktur

OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI:

Okulumuzun Kütüphanesi mevcutturKitaplığımızda öğrencilerimizin araştırma, inceleme ve kaynak amaçlı kullanabilecekleri eserler mevcutturSınıflarda ise sınıf kitaplıkları mevcut olup, sınıf seviyelerine uygun Talim Terbiye Kurulu Başkanlığınca tavsiye edilen kitaplar bulundurulmaktadır

DEPO-ATÖLYE-ARŞİV

Okulun bahçesinde iki kömürlük,bir odunluk,bir de depo mevcutturAtölye mevcut değildir Okulumuzun eski lojman bölümünde bulunan banyo bölümü geçici bir süre için arşiv olarak kullanılmaktadır

SPOR SALONU:

Hazırlanmış özel kapalı spor salonu yokturAncak eski okul binalarından birisi Beden Eğitimi dersinde kullanılacak şekilde düzenlenmiştir

İDARE ODALARI:

II katta Müdür Odası, Ikatta bir Öğretmenler Odası ,lllkatta 1 Müdür Yardımcısı Odası düzenlenmiştir

SOSYAL ETKİNLİKLER İÇİN AYRILMIŞ YERLER:

Okulumuzun Çok Amaçlı Salonu bulunmamaktadır

OKUL BAHÇESİ:

I ve II Binalara ait bahçenin yüzölçümü 3400 m ²Bahçede çam,kavak,akasya ağaçları mevcutturOkul bahçesi çevre duvarı ve tel örgü ile çevrilidirÖğrencilerin oyun alanı ve oyun araçları mevcuttur
Candır İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Candır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Candır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Candır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Candır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: CANDIR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Merkez Çandir Köyü

Telefon Numarası: 2662979246

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Candır İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com