|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, candır, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Candır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Candır İlköğretim Okulu Resimleri - Candır İlköğretim Okulu Hakkında ![]() ÇANDIR İLKÖĞRETİM OKULU Çandır Köyü İlköğretim Okulu 2006-2007 Öğretim Yılına kadar A-Blok olarak kullanılan okulda 01 ![]() ![]() ![]() Okul köy halkı tarafından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007-2008 Öğretim Yılında üç katlı yeni okul binası yapılmıştır ![]() 1944-1952 yılları arasında kaç öğretmen çalıştığı bilinmemektedir ![]() ![]() Okulumuz 1999-2000 Öğretim yılında ilköğretim okulu olmuş şu anda okulumuzda 1 Müdür ve 1 Müdür Yardımcısı,5 Branş Öğretmeni ,1 Sigortalı Ücretli Kadrosuz Anasınıfı Öğretmeni,1 Sigortalı Ücretli İngilizce Öğretmeni,1 Sözleşmeli Türkçe Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni çalışmaktadır 2009-2010 öğretim yılında okulumuzda 220 öğrenci okumaktadır ![]() ![]() Okul-Çevre ilişkileri iyidir ![]() ![]() ![]() Okuma-Yazma oranı çok düşük olmamasına rağmen yüksek okullarda okuma oranı çok düşüktür ![]() ![]() Köyde Halk Eğitim Merkezi bir defa Okuma-Yazma,bir defa Yapı Kursu açmıştır ![]() ![]() Köyde kitaplık yoktur ![]() ![]() OKUL BİNASININ ÖZELLİKLERİ: ( Isınma- Aydınlanma- Kanalizasyon-Su ) Okulumuzda 3 katlı binada hizmet verilmektedir ![]() ![]() ![]() DERSHANELER: Okulumuzda toplam olarak 12 derslik var olup 3 tanesi idareci ve öğretmenler odası olarak kullanılmaktadır ![]() LABORATUAR: Okulumuzun laboratuarı yoktur ![]() OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI: Okulumuzun Kütüphanesi mevcuttur ![]() ![]() ![]() DEPO-ATÖLYE-ARŞİV Okulun bahçesinde iki kömürlük,bir odunluk,bir de depo mevcuttur ![]() ![]() ![]() SPOR SALONU: Hazırlanmış özel kapalı spor salonu yoktur ![]() ![]() İDARE ODALARI: II ![]() ![]() ![]() ![]() SOSYAL ETKİNLİKLER İÇİN AYRILMIŞ YERLER: Okulumuzun Çok Amaçlı Salonu bulunmamaktadır ![]() ![]() OKUL BAHÇESİ: I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Candır İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: CANDIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Çandir Köyü Telefon Numarası: 2662979246 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Candır İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|