![]() |
İstanbulda Bulunan Havacılık Kursları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbulda Bulunan Havacılık Kurslarıİstanbul Havacılık Kursları - İstanbul Havacılık Kursları Adresleri - İstanbul İlçeleri Havacılık Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAHÇELİEVLER Adı: HÜR KUŞ HAVACILIK VE YER EĞİTİM HİZMETLERİ KURSU Adresi: MAHMUTBEY CAD ![]() Telefon Numarası: 2126544364 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@hurkus ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY Adı: DUHA HAVACILIK KURSU BAKIRKÖY ŞB ![]() Adresi: ZEYTİNLİK MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2126604596 Faks Numarası: E-mail Adresi: management@duhaaviation ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY Adı: TARKİM HAVACILIK KURSU İSTANBUL ŞUBESİ Adresi: YEŞİLKÖY CADDESİ KELEŞOĞLU İŞ MERKEZİ NO:13 KAT:3 YEŞİLKÖY-BAKIRKÖY/İSTANBUL Telefon Numarası: 2124415184 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@tarkimair ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE Adı: SİNDEL HAVACILIKPİLOT KURSU (ŞUBE) Adresi: BEŞYOL MAHALLESİ E5 YOLU ÜZERİ FLOLRYA İŞ MERKEZİ NO:5 KAT:3 D:6 SEFAKÖY KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL Telefon Numarası: 2125791515 Faks Numarası: E-mail Adresi: sindelair@sindelhavacilik ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / PENDİK Adı: İSTANBUL HAVACILIK PİLOT YETİŞTİRME KURSU Adresi: SABİHA GÖKÇEN ULUSLAR ARASI HAVAALANI KULÜP BİNASI KURTKÖY-PENDİK/İSTANBUL Telefon Numarası: 2165880060 Faks Numarası: E-mail Adresi: ihk-kulup@superonline ![]() |
![]() |
![]() |
|