|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alçıtepe, bilgileri, çanakkale, eceabat, ilköğretim, okulu |
![]() |
Alçıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri Eceabat Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alçıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri Eceabat ÇanakkaleAlçıtepe İlköğretim Okulu Hakkında - Alçıtepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Alçıtepe İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Alçıtepe İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Alçıtepe İlköğretim Okulu Çanakkale Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alçıtepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alçıtepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alçıtepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / ECEABAT Adı: ALÇITEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Alçıtepe Köyü Eceabat-Çanakkale Telefon Numarası: 2868446065 Faks Numarası: 2868446338 VİZYONUMUZ : Eğitim ve Öğretim Alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda çağdaş eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak dünya standartlarında bir eğitim ortamı yaratarak okul çağındaki her öğrencinin eğitim - öğretim görmek istediği eğitim kurumlarını oluşturmak ![]() MİSYONUMUZ : Eğitimde daha iyiye, daha güzele ve daha doğruya ulaşma arayışı her geçen gün daha da artmaktadır ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|