![]() |
Bir Gece Vakti |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bir Gece Vakti![]() Bir vakti gecenin,daha bitmemişken gece,yahut son nefeslerini alıp verirken,öylece bir vakitte,dalamadığım uykudan uyandım,başımı yastıktan kaldırıp,aynama koştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sevdiğim şarkıları söyledim… Sonra bitince şarkılar,bir hüzün geldi oturdu yine bağrıma,sanki bütün sevdiklerim gitmişler gibi,yada susmuşlar…Kalakaldım…Anlamsızlaştı gece,bütün karanlıklar üstüme çöktü sanki…Sanki bütün sevdiklerimi arkamda bırakıp gittim ![]() Usulca içeri girip,kendime döndüm ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gece ne oldu biliyor musun?Teselliye öylesine muhtaçken ve hala masum bir çocukken kalbim,bütün sevdiklerim sustular! Belli ki kırgındılar ![]() ![]() ![]() Ama dualarını saklayamadılar ![]() ![]() ![]() HİSSETTİM! Kulak verdim ne kadar kalbe girdiysem ![]() ![]() ![]() ``AMİN`` dedim alıntıdır ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Gece Vakti |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Bir Gece Vaktitşkler çok güzel bir paylaşım olmuş gülgüzeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Gece Vakti |
![]() |
![]() |
#3 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Bir Gece VaktiIşıklarını söndürdüm kalbimin,çok sevdiğim bir yerde, çok sevdiğim birilerini bırakarak,kendime döndüm ![]() en çok etkilendiğim kısmı, tamamı da güzel tabi, teşekkürler
![]() |
|