Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gece, vakti

Bir Gece Vakti

Eski 05-02-2008   #1
gülgüzeli

Bir Gece Vakti

Bir vakti gecenin,daha bitmemişken gece,yahut son nefeslerini alıp verirken,öylece bir vakitte,dalamadığım uykudan uyandım,başımı yastıktan kaldırıp,aynama koştumGözlerimle göz göze geldim ansızın, hüzün çiçeği gözlerim…Ve yüzüm hala masum bir çocuk yüzüGözlerimi kaçırdım gözlerimdenAyağıma en sevdiğim terliklerimi giyip balkona koştumÇocuk kalbimi çağırdım,kırmadı geldiBir deliliktir sardı başımı,aldırmadım yas tutuşuna kalbin…Saçlarımı savura savura döndüm durdum rüzgarla…

En sevdiğim şarkıları söyledim…

Sonra bitince şarkılar,bir hüzün geldi oturdu yine bağrıma,sanki bütün sevdiklerim gitmişler gibi,yada susmuşlar…Kalakaldım…Anlamsızlaştı gece,bütün karanlıklar üstüme çöktü sanki…Sanki bütün sevdiklerimi arkamda bırakıp gittimYa da çok sevdiklerim,sustular…

Usulca içeri girip,kendime döndümAynadaydı hala masum yüzüm…Ve hüzün çiçeği gözlerim…Aynadaydı kahverengi…Yastığa gömdüm başımı ve gece son deminde yeniden başladı!Aynadaki kızın gözleri doldu Sevdiği bir duayı mırıldandıIşıklarını söndürdüm kalbimin,çok sevdiğim bir yerde, çok sevdiğim birilerini bırakarak,kendime döndüm

Dün gece ne oldu biliyor musun?Teselliye öylesine muhtaçken ve hala masum bir çocukken kalbim,bütün sevdiklerim sustular!

Belli ki kırgındılar

Ama dualarını saklayamadılar

HİSSETTİM!

Kulak verdim ne kadar kalbe girdiysem

``AMİN`` dedim

alıntıdır

Cevap : Bir Gece Vakti

Eski 05-02-2008   #2
sudenaz

tşkler çok güzel bir paylaşım olmuş gülgüzeli
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-02-2008   #3
mesanihta

Işıklarını söndürdüm kalbimin,çok sevdiğim bir yerde, çok sevdiğim birilerini bırakarak,kendime döndüm

en çok etkilendiğim kısmı, tamamı da güzel tabi, teşekkürler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com