![]() |
Ülkücü Hareket ve Başörtüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Ülkücü Hareket ve BaşörtüsüBaşörtüsü,İslam’ın emridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkücü Harekete mensup olan biz Türk Milliyetçisi Ülkücüler olarak,hareketimizin kurucusu ve lideri,başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in ortaya koyduğu,”Türklük gurur ve şuuru,İslam ahlak ve fazileti” ölçülerine göre yaşar ve inanırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkücü Türk Milliyetçileri olarak,bizler İslam’a gönülden bağlıyız ve İslam’ı hayat tarzı olarak benimsemişizdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkücü Türk Milliyetçileri olarak,kesin ve net bir şekilde diyoruz ki;Bizler Allah (C ![]() ![]() ![]() ![]() Cenab-ı Hakkın emri olduğuna inandığı için edebiyle başörtüsü takan ve yaşayan Müslüman Türk kadınımıza en ufak bir sıkıntı veren bizi karşısında bulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün Üniversitelerde de başörtüsü serbest olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH (C ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsü |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsüteşekkürler sudenaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsü'Başörtüsü siyasi bir rant malzemesi olmamalıdır'la başlayıpta,her'başörtüsü'kelimesinin ardına ülkücü gençler olarak kendinizi taktim etmeniz fazlasıyla çelişki olmuş! ![]() ![]() ![]() ![]() Şu bir gerçektirki,MHP merhum Türkeş'in vefatıyla misyonunu fazlasıyla kaybetmiştir,Apo denen köpeği asmak için iktidara geldiler,bakanlar kurulunda,idam yasasının meclise sunulmasını engelliyebilecekken bunu yapmadılar,sonrada mecliste idamın kaldırılması yasasına red oyu verdik diye kendilerini aklamaya çalıştılar,lakin bunu kimse yemedi! ![]() ![]() ![]() Bence MHP Bahçeli ile oy verilmeyi hak etmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Tesettür ve başörtüsü konusu gerçekten çok hassas bir nokta,yıllardır siyasi malzeme konusu oldu,bundan önce üzücü olansa bayanların tesettür anlayışı ![]() Geçen gün bir bayan arkadaşı gördüm,başında başörtüsü,ne güzel,lakin altında da dar bi pantolon vardı,hatları olduğu gibi meydanda,bunların tesettürle alakası olmadığı gibi,tesettürle de alaydır,tesettüre karşı olanların eline verilen bir kozdur ![]() Tesettür; Vücut hatlarını belli etmiyorsa tesettürdür,yoksa hiçbir anlamı yoktur ![]() Anlatmak istediğinizi anladım sudenaz,MHP'yi eleştirdim diye belki kızacaksınız ama,söylediklerimin doğruluk payı çok fazla ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsüyok asla kızmıyorum hatta saygı bile duyuyorum yorum yapan arkadaşlarımada tşk ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılarımla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
punisher
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsüsudenaz yazın için teşekkürler anlamlı bir yazı biraz siyasal olsada bu yazı nerede yayınlandı ve kim yazdı öğrenebilirsem sevinirim saygılar;
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
punisher
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsüteşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsüö deil asıl ben tşk ederim ilgilendiğiniz için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsüteşekkürler sudecim çok güzel bir paylaşm olmuş
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsütşkler canım vakit ayırıp okuduğun için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gokhan_05
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve BaşörtüsüBu durumda ülkücü kimliğinizi kullanmamanızı temenni ederdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsüülkücülüğü savunmuyoruz burda ülkücülüğün başörtüsüne karşı olmadığını belirtmeye çalışıyoruz arkadaşım tabiki görüşlerine saygılıyım vakit ayırdığın için tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve BaşörtüsüYüce Allah (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malesef bazı insanlar yüzünden biz bu hakkımızdan mahrum kalıyoruz dediğiniz gibi başında örtü ama daracık pantolon bunu biz de tasvip etmiyoruz ama onların da eğitimsizliğinden kaynaklanabilir bilemeyiz tabi düşüncelerini ALLAH bilir onu sadece bence siz de siyaset için örtüyorlar diyip çıkmayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
kınık
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve BaşörtüsüAlıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsüvakit ayırdığınız için tşkler ama hala tam olarak anlaşıldığımı düşünmüyorum saygılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|