|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çağırkan, ilköğretim, kaman, kashacı, kırşehir, meşhude, okulu, yılmaz |
![]() |
Çağırkan Kas.Hacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çağırkan Kas.Hacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman KırşehirÇağırkan Kas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çağırkan Kas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çağırkan Kas ![]() Çağirkan Hacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu ana binası 1985 yılında tamamlanmış ve ortaokul olarak öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2003 yılında okul-veli işbirliği sonucu yapılan ek binamız 5 sınıf, 1 öğretmen odası, ve 1 tuvaletten ibarettir ![]() Eylül 2003 tarihinde ek binanın yapımında maddi yardımı bulunan HACI MEŞHUDE YILMAZ ' ın adı okulumuza verilmiştir ![]() ![]() Şu an okulumuzda biri ana sınıf olmak üzere 9 adet dershane, 1adet Fen laboratuarı , 1adet Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 adet kütüphane, 1adet Müdür Yardımcısı odası, 1adet Müdür odası, 1adet Öğretmenler odası, 3 adet depo 1 adet basketbol ve voleybol sahası bulunmaktadır ![]() Çağırkan Kas ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRŞEHİR / KAMAN Adı: ÇAĞIRKAN KAS ![]() Adresi: Çağırkan Kasabası Telefon Numarası: 3867176130 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|