|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kaman, kurancılı, kırşehir, okulu |
![]() |
Kurancılı İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurancılı İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman KırşehirKurancılı İlköğretim Okulu Hakkında - Kurancılı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurancılı İlköğretim Okulu Resimleri - Kurancılı İlköğretim Okulu İletişim Kurancılı İlköğretim Okulu Kırşehir Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kurancılı İlköğretim Okulu Tarihçesi: Kasabada okullaşma tarihi Cumhuriyet sonrası 1930 yıllarına dayanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() 1976 da ikinci bir ilkokul Fatih İlkokulu adıyla açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul, gündüzlü ve normal eğitim öğretim yapmakta olup; kasabada bulunan öğrenci ihtiyacını rahatlıkla karşılamaktadır ![]() Okul iki bölüm halinde yapılmış olup; 18 dershane, 1 çok amaçlı salon, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası, 9 wc ve okul binasının altında 2 bölüm kömürlük ve depo biçiminde yapılmıştır ![]() ![]() Kurancılı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRŞEHİR / KAMAN Adı: KURANCILI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurancılı Kasabası Kaman Telefon Numarası: 3867242003 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kurancılı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|