Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkım, ilk, tek, yaram

İlk aşkım,,Tek yaram

Eski 04-27-2008   #1
SheKil_ÇocuK
icon110

İlk aşkım,,Tek yaram

Canım

İlk aşkımTek yaram Geçer demişlerdi ya geçmedi ama kanamıyor artık gittiğin gün ki gibi…

bir yanı eksik kaldı kalbimin senden sonraSanma ki şikayetçiyim bundanİyi ki vardın hayatımda İyi ki ordaydınYüreğimin tam ortasında
Sen sevmedim diye üzülmeBen iki kişilik sevdim Bir borcun kalmadı aşkaBen senin yerine ödedim
Sen benim ilk aşkımsınİlk arkadaşımİlk öğretmenimBazen babamBazen yaramEn çok da kavgam
Sen benim bir parçamsın canımdan önce ayrılmayacak olan
Resimlerimize baktım geçen günNe çoklar yarısı sende kaldığı halde…Paylaştığımız pek çok şey gibi
Bizim zamanımızda modaydı yarısı sevgiliye verilen kalp kolyelerOnun da yarısı sende
Ben saklıyorum hala? Seninki şimdi acaba nerde?
Senden sonra sevmedim sanma
Ama kalbimin bir parçasını almış götürmüştün ya o yüzden kimseyi senin gibi sevemedim bir daha
Bir yanı sende kaldı aklımınHer geçen uçakla bana selam gönderdin sandım…

tahmin edersin ki kimse yüreği yanında olmayan bir kız çocuğuyla mutlu olamadı

Ve hepsi senden bir hatıraydıSen gittikten sonra büyüyemedim çünkü
Ve yüreğimi gönderdim her giden uçakla senin yanınaŞimdi büyüdüm mü?
Kim bilir?

Gideceğini söylediğin günü hatırlıyorumAralık sonuyduGene uçaklar geçiyordu yükseklerdenEllerin cebindeydiYüreğim ellerindeGidiyorum dedinYüreğim çırılçıplak kaldıÜşüdümDönecek misin dedim?

Ses vermedinNe dönerim dedin,ne bekleGidecektin ve daha gitmeden dönmemeyi koymuştun aklına
Beni, aileni, mahalleni, arkadaşlarını, evini ve daha bir sürü şeyi bilmediğin uzak diyarlar
için bırakıyordun

Oraları sevip sevmeyeceğini bile bilmezken

Üzülme dedinÜzülmek mi?Ben ölmüştüm oysaHayallerimi götürüyordun yanında Sensiz olmayı hiç düşünmemiştimBıçak gibi keskindi oysa ayrılıkSen tuttun ben kanadım
Kaç yıl bekledim seni saymadım3028 uçak saydım arkandanHiç biriyle dönmedin
Dönmezsin de bir daha

Bulutların arkasındasınGökyüzü aşık olmuş sanaOrda kalmışsın
Şu an beni görüyorsun biliyorumSeni göndereli 5 yıl olmuşGene AralıkGene uçaklar
Ve gene hasret
Dualarımdasın ilk aşkım
Bir tanem

Ben seni hiç unutmadımUnutamadım

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : İlk aşkım,,Tek yaram

Eski 04-28-2008   #2
meLankoLik_asaLet

çoq güsel bi paylaşm tşkler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2008   #3
SheKil_ÇocuK

Ben tşk ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com