![]() |
İlk aşkım,,Tek yaram |
![]() |
![]() |
#1 |
SheKil_ÇocuK
|
![]() İlk aşkım,,Tek yaram![]() ![]() ![]() İlk aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() bir yanı eksik kaldı kalbimin senden sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen sevmedim diye üzülme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim ilk aşkımsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim bir parçamsın canımdan önce ayrılmayacak olan ![]() ![]() Resimlerimize baktım geçen gün ![]() ![]() ![]() Bizim zamanımızda modaydı yarısı sevgiliye verilen kalp kolyeler ![]() ![]() Ben saklıyorum hala? Seninki şimdi acaba nerde? Senden sonra sevmedim sanma ![]() ![]() Ama kalbimin bir parçasını almış götürmüştün ya o yüzden kimseyi senin gibi sevemedim bir daha ![]() Bir yanı sende kaldı aklımın ![]() tahmin edersin ki kimse yüreği yanında olmayan bir kız çocuğuyla mutlu olamadı ![]() ![]() Ve hepsi senden bir hatıraydı ![]() ![]() ![]() ![]() Ve yüreğimi gönderdim her giden uçakla senin yanına ![]() ![]() Kim bilir? Gideceğini söylediğin günü hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ses vermedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni, aileni, mahalleni, arkadaşlarını, evini ve daha bir sürü şeyi bilmediğin uzak diyarlar için bırakıyordun ![]() ![]() Oraları sevip sevmeyeceğini bile bilmezken ![]() Üzülme dedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç yıl bekledim seni saymadım ![]() ![]() ![]() Dönmezsin de bir daha ![]() ![]() Bulutların arkasındasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an beni görüyorsun biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve gene hasret ![]() ![]() Dualarımdasın ilk aşkım ![]() ![]() Bir tanem ![]() ![]() Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İlk aşkım,,Tek yaram |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : İlk aşkım,,Tek yaramçoq güsel bi paylaşm tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |