|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağaçören, aksaray, avşar, bilgileri, ilköğretim, okulu |
Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksarayAvşar İlköğretim Okulu Hakkında - Avşar İlköğretim Okulu Tanıtım - Avşar İlköğretim Okulu Resimleri - Avşar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Avşar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1963 yılında eğitim – öğretim faaliyetine başlamıştır İlk olarak Ankara ili, Şereflikoçhisar ilçesine bağlı olarak göreve başlamıştır![]() 26 yıl Ankar ili, Şereflikoçhisar ilçesi, Ağaçören kasabasının bir ilkokulu olarak eğitim- öğretim faaliyetlerini yerine getirmiştir ![]() Avşar İlkokulu olarak 1984/1985 öğretim yılına kadar tek binada eğitim – öğretimini sürdürürken bu tarihten itibaren derslik sayısına ek olarak, iki derslik, bir yönetici odası ilave edilmiştir ![]() 1997/1998 öğretim yılına kadar ilkokul olarak hizmet vermiştir Bu tarihten itibaren zorunlu eğitim-öğretim 8 yıla çıkmış; yurdumuzdaki bütün ilkokulların isimleri ‘ ilköğretim' olarak değiştirilmiştir Bu nedenle okulumuzun ismi Avşar İlköğretim Okulu olmuştur![]() Okulumuzda halen eğitim – öğretim faaliyetlerinde kullanılan iki derslik, bir müdür odası ve bir depo vardır ![]() 2008/2009 Öğretim yılında okulumuz bünyesine bir de Anasınıfı dahil olmuştur ![]() Okulumuz bir öğretmen, üç sınıf bir arada ve anasınıfı dahil olmak üzere 33 kayıtlı öğrencisiyle eğitim öğretime devam etmektedir Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 336 70 11 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Avşar Köyü 68600 Okulun Web Adresi: http://avsar68 meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 682605@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Avşar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|