![]() |
Aşk Kırıntıları |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Aşk KırıntılarıGeride kalmıştı yaşanan ne varsa ![]() ![]() ![]() Yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana ![]() ![]() Al içine tekrar, derinine sakla, Kat kasırgana ![]() ![]() ![]() Yalan söyleme, Bak gözlerime, bitmiş olamaz ![]() ![]() Yokla ceplerimi, Aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz ![]() ![]() ![]() "Bu kadar çabuk mu bitecekti herşey? Bu kadar çabuk mu tüketilecekti? Aşk yalan mıydı? Sevda bir hikayemiydi sonu belirsiz? Bir zamanlar ruhunu yakarcasına ısıtan neydi o zaman? Cevapsız sorular doluşuyor bir bir aklımın içinde ![]() ![]() "Öylesine zor ki iki yabancı gibi aynı sıradanlık çemberinde dönüp durmak, değmeden birbirine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk kırıntısıyla doymaktansa, Tek başıma aç kalırım bu hayatta, Paylaşacak birşey artık yoksa, Bir erkekle bir kadın arasında ![]() ![]() ![]() "Sen yanımdayken hissetmektense derinlerimde yokluğunu, sarılır yalnızlığıma avunurum onunla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürürüm ipte ağım yokken, Hem de kopkoyu içim ![]() ![]() İnan çok çalıştım, Bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için ![]() ![]() ![]() Neyim var ki senden başka? Hadi son bir kez ![]() ![]() Ceplerimi yokla, Aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz ![]() ![]() ![]() "Kazanmak için yaşamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Biz birşeyleri unuttuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Görmediğin bir uçurumun kenarında ayaklarım ![]() ![]() "Yorgun olmamalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Aşk Kırıntıları |
![]() |
![]() |
#2 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Aşk KırıntılarıgüSEL ![]() ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
|