|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, imrendi, kazan, okulu |
![]() |
İmrendi İlköğretim Okulu Bilgileri Kazan Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmrendi İlköğretim Okulu Bilgileri Kazan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Kazan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Imrendi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Imrendi İlköğretim Okulu Resimleri - Imrendi İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇEMİZ 1938 yılında İlkokul, 1985 Ortaokul ve 1989 yılında ise İlköğretim Okulu olarak Eğitim-Öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() İmrendi nüfus ve yerleşim bakımından Ankara'nın Kazan İlçesine bağlı İmrendi Mahallesindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahallemizin en meşhur ürünü ise sulu ve tatlı kavundur ![]() Okul Binamız üç kattan oluşmaktadır ![]() Birinci katta; İdare Odaları, Laboratuvar, Anasınıfı ve Isı Merkez Odası bulunmaktadır ![]() İkinci ve Üçüncü katta ise Sınıflar, Öğretmenler Odası ve Bilişim Teknolojileri Sınıfı bulunmaktadır ![]() Imrendi İlköğretim Okulu Ankara Kazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KAZAN Adı: IMRENDİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İMRENDİ MAHALLESİ Telefon Numarası: 3128186201 Faks Numarası: 3128186201 E-mail Adresi: 217749@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - KAZAN - İmrendi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|