|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, okulu, uygur |
![]() |
Uygur İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uygur İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçioren'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Uygur İlköğretim Okulu Tanıtımı - Uygur İlköğretim Okulu Resimleri - Uygur İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Ankara ili Keçiören İlçesinini kuzeyine düşen mahallemiz, şehir merkezine 14 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat, 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Bodrum katı : Projeksiyon ile desteklenmiş çok amaçlı salon, sığınak, kantin ve öğrenci soyunma odalarından oluşmaktadır ![]() ![]() Zemin Katta 1 Müdür Yardımcısı odası, öğretmenler odası, hizmetli odası 4 derslik, 2 Anasınıfı, 1 destek odası ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Uygur İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: UYGUR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Osmangazi Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3125809005 Faks Numarası: 3125809005 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Uygur İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|