|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, eylül, haymana, ilköğretim, okulu |
![]() |
12 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Haymana Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 12 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Haymana AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Haymana'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 12 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 12 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 12 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Ana sınıfının sayısı, ek bina ikinci katında yan yana iki sınıf olmak üzere artırıldı ![]() 2- Yeni açılan ana sınıfı için donatım malzemeleri MEB tarafından karşılanmıştır ![]() 3-Okulumuzun dersliklerinin bakım ve onarımları yerel imkanlar kullanılarak tamamlanmıştır Okulumuzun Vizyonu 12 Eylül İlköğretim Okulunu, saygın, güvenilir, etkili bir okul haline getirmektir Okulumuzun Misyonu Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı , öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak 12 Eylül İlköğretim Okulu Ankara Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / HAYMANA Adı: 12 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ANKARA CAD ![]() ![]() Telefon Numarası: 3126581008 Faks Numarası: 3126580701 E-mail Adresi:12eylulioo@ttmail ![]() Web Adresi: 12 Eylül İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|