|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, bilgileri, gürocak, ilköğretim, okulu, özdemir |
![]() |
Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Resimleri - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi bilgi ve kültür donanımına sahip, araştıran, sorgulayan, öğrendiklerini davranış haline dönüştüren ve üretimiyle topluma katkı yapan insanlar olarak yetiştirmektir ![]() Çalışma ortam ve koşullarını kendisi belirleyen tüm kararlara katılım hakkına sahip;kendi çocuğu için başka öğretmenlerden beklediklerini okulunda sergileyen öğretmenlere ulaşmaktır ![]() Çocuğunu okulumuza kayıt ettirmek için yarışan, okulun her türlü faaliyetinde etkin rol alan,okulundan beklentilerini her zaman dile getirebilen velilere ulaşmaktır ![]() Toplum ve çevrenin potansiyelinin farkında bir okul olarak; okuldan neler istemesi gerektiğini bilen, bunu okula ileten ve sonuçlarından mutlu olan ve fayda sağlayan bir topluma ulaşmaktır ![]() VİZYONUMUZ Öğrencisi,öğretmeni, velileri mutlu toplum ve çevresiyle bütünleşmiş bir okul olmaktır ![]() DEĞERLERİMİZ Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlılık, Milli , manevi ve kutsal öğeleri her zaman ön planda tutma, Karar verme süreçlerinde paydaşların katılımına önem verme, İşbirliği ve dayanışma, Disiplin ve sorumluluk, Başarı, Saygı, Empatik Yaklaşım, Öneri ve Eleştirilere açık olma Sürekli Değerlendirme, Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: ÖZDEMİR GÜROCAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARAPÜRÇEK MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123761850 Faks Numarası: 3123752506 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|