|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksoy, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, refika, yenimahalle |
![]() |
Refika Aksoy İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Refika Aksoy İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Refika Aksoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Refika Aksoy İlköğretim Okulu Resimleri - Refika Aksoy İlköğretim Okulu Hakkında VİZYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir ![]() Refika Aksoy İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: REFİKA AKSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ilkyerleşim Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123857950 Faks Numarası: 3123857950 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Refika Aksoy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|