|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, etimesgut, gerim, ilhan, ilköğretim, okulu |
![]() |
İlhan Gerim İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlhan Gerim İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İlhan Gerim İlköğretim Okulu Tanıtımı - İlhan Gerim İlköğretim Okulu Resimleri - İlhan Gerim İlköğretim Okulu Hakkında Üç derslikten oluşan Eryaman İlkokulu köy halkının işbirliği ile yapılmıştır ![]() Okul bahçesine öğretmen lojmanı ve öğrenci tuvaleti eklenmiş, bahçe etrafıda taş duvala çevrilmiştir ![]() Zamanla yıpranan ve yer yer yıkılan bina 1980 yılında hayırsever iş adamı İlhan Gerim tarafından yeniden yaptırılmıştır ![]() Üç derslik, müdür odası, öğretmenler odası, arşiv olmak üzere dört bölüden oluşan yeni bina, eski binanın yerine inşa edilmiştir ![]() 6 ![]() ![]() ![]() 1981 yılında okulun adı İlhan Gerim İlkokulu olarak değiştirilmiştir ![]() 1997-1998 eğitim-öğretim yılında sekiz yıllık zorunlu ilköğretim uygulaması çerçevesinde Eryaman Mahallesinde eğitim-öğretim veren İlhan Gerim İlkokulu ile Eryaman Ortaokulu birleşerek İlhan Gerim İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() Hayırsever iş adamı İlhan Gerim’den mevcut İlhan Gerim İlkokulu bahçesine beş derslikli ek bir bina yaptırma teklifi gelmesi üzerine, okulun adı İlhan Gerim İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() Ek bina tamamlanıncaya kadar (1997-1998 eğitimi yılı boyunca) 1,2,3,4,5 ![]() ![]() ![]() 1998-1999 eğitim-öğretim yılında da sekiz derslik, üç idare, öğretmenler odası, bir arşiv, bir hizmetli odasından oluşan yeni binada eğitim-öğretime başlanmıştır ![]() İlhan Gerim İlköğretim Okulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: LLHAN GERİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eryaman Mahallesi No/20 Telefon Numarası: 3122820140 Faks Numarası: 3122820137 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: İlhan Gerim İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|