![]() |
Seni Değil Peluş Battaniyemi Özledimm:(( |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Seni Değil Peluş Battaniyemi Özledimm:((![]() Dursun zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni aldı ![]() ![]() Zaman mıydı aramızdaki buz dağlarının sebebi?özlüyorum desem bile ne değişecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da sevebilecekmisin tekrar? Sahi sevdin mi beni hiç?yüreğin titredimi adımı anarken?ya da için acıdı mı “elveda” derken ![]() ![]() Özlüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O soğuk kış gecelerinde sana sarılıp izlemek varken filmleri,o peluş battaniyemle baş başa bırakırdın beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve yaptın… ![]() ![]() ![]() Ve belki de ısıttın onu sıcaklığınla…o peluş battaniyenin altında beraber izlediniz filmleri ![]() ![]() Oysa benimle beraberken film bile izlemezdin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O içten sarılmalara,o içten öpüşlere o kadar muhtaçtım ki anlatamadım bunu sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittim… içimde yaşayamadıklarımın onca çok olmasına rağmen…nefes alamayacağımı bile bile…mecburdum belki de…ama en çok canımı beni uğurladığın o soğuk “elveda” acıttı… Boşver…giden gitti…kaybettiğin bir şey yokmuş gibi düşün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|