|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksaray, bağlıkaya, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Bağlıkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağlıkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AksarayBağlıkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Bağlıkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağlıkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Bağlıkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bağlıkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bağlıkaya İlköğretim Okulu 1955 yılında Mehmet KARACAER adlı vatandaşın kasabanın içinde bulunan 3470 m2 arsanın bağışlanması ile köy tüzel kişiliğince 3 derslikli ilkokul binası olarak yaptırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlıkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 382 2317063 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://baglikaya ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: baglikayaio@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bağlıkaya İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|