Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atkaracalar, bilgileri, çankırı, cumhuriyet, ilköğretim, okulu

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Atkaracalar Çankırı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Atkaracalar Çankırı

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Atkaracalar Çankırı

Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

İlkokul olarak1937-1938 Öğretim yılında,İlköğretim okulu olarak1989-1990 Öğretim yılında Eğitim-Öğretime başlamıştırOkulun adı ilk açıldığında "Atkaracalar İlkokulu’"1973 yılından sonra "Cumhuriyet ilkokulu"1989-1990 öğretim yılında İlköğretim okuluna dönüştürüldüğünden adı "Atkaracalar Merkez cumhuriyet ilköğretim okulu" olmuştur

Okul iki ayrı binadan oluşmaktadırBirinci bina 1956 yılında Atkaracalar halkı tarafından,ikinci bina ise 1973 yılında Bakanlığımızca yaptırılmıştırKaloriferli olup merkezi sistemle ısıtılmaktadır

10 Derslik,1 Bilgisayar,1 Fen Bilgisi laboratuarı ile kütüphane ve İş teknik Atölyesi vardır 16 Anasınıfı, 213 İlköğretim kısmında olmak üzere toplam 229 öğrencisi mevcuttur 1 müdür, 1 müdür yardımcısı,11 öğretmen, 1 memur ve 2 hizmetli olmak üzere toplam 16 personel görev yapmaktadır

Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Atkaracalar
Okulun Telefonu: 376 7121006
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Gazibey MahNevzat AYAZ Bulvarı
Okulun Web Adresi: http://atkaracalarcumhuriyetmebk12 tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com