|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atatürk, bilgileri, çankırı, çerkeş, ilköğretim, okulu |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkeş Çankırı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkeş ÇankırıAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1928 yılında eğitim öğretime açılmıştır İlk binası şimdi Namık Kemal İlköğretim Okulı olarak kullanılan binadır Öğrenci mevcudu arttığı için daha büyük bir bina yapılınca 16 Ocak 1999 tarihinden itibaren şimdiki binamızda hizmet vermeye devam etmektedir![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çerkeş Okulun Telefonu: (376) 766 43 04 Okulun Faksı: (376) 766 12 86 Okulun Adresi: Yenimahalle, İnönü Caddesi, No:25 Okulun Web Adresi: http://cerkesataturkio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 354951@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|