![]() |
Meşeli Köyü Hakkında Bilgi Emirgazi Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meşeli Köyü Hakkında Bilgi Emirgazi Konyameşeli köyü bilgileri - meşeli tanıtım - meşeli köyü konya - meşeli köyü resimleri İlçe: EMİRGAZİ İl: KONYA Köy Muhtarı: Osman AVCI Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 332 7430093 Cep Telefonu: Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 107 1997 70 İle Uzaklığı: 130 km İlçeye Uzaklığı: 6 km Rakım: 1200 m Meşeli köyü ilçeye 6 km uzakta ilçenin güney batısında bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emirgazi İlçesinin Güney Batısında kurulmuş olan köy güney doğusunda Karaören Köyü ile kuzey batısında Yamaç Köyü, ve Güneyinde İkizli Köyleri ile sınırdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karapınar Emirgazi karayolu üzerinden güneyde 3 içerdedir ![]() ![]() ![]() İçme ve Kullanma Su Durumu : Köyde içme ve kullanma suyu yeraltı sondaj kuyusundan karşılanmaktadır ![]() ![]() ![]() Köyün Geçim Kaynağı : Köy halkının geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır ![]() ![]() ![]() Köy Konağı Durumu : Köyde Köy konağı yoktur ![]() ![]() ![]() Eğitim : Meşeli köyündeki öğrenciler taşıma merkezi olan Ekizli köyündeki ilköğretim okuluna taşınmaktadır ![]() ![]() ![]() Sağlık : Meşeli Köyünde sağlık hizmetlerinin verilebileceği bir sağlık ocağı mevcut değildir ![]() ![]() Nüfus : Meşeli Köyünün nüfusu 70 kişi olup 15 haneden oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Haberleşme : Köyünün telefonları faal olup, görüşme yapılabilmektedir ![]() ![]() ![]() Tarihsel ve Kültürel Değerler : Köyünde tarihi eser olarak kabul edilen Konut, Çeşme, Camii, Köprü gibi tarihi değerleri olan yapı bulunmamaktadır ![]() Gelenek ve Görenekleri : Köyünde halı ve kilim dokumacılığı azda olsa devam etmektedir ![]() ![]() ![]() köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|