|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, seydişehir |
![]() |
Selcuklu İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selcuklu İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir KonyaSelcuklu İlköğretim Okulu Hakkında - Selcuklu İlköğretim Okulu Tanıtım - Selcuklu İlköğretim Okulu Resimleri - Selcuklu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Selcuklu İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Selcuklu İlköğretim Okulu Tarihçesi: Torosların eteğinde 492 konutluk Pınarbaşı mahallesinde Termiyelik mevkisinde tepenin başına yapılmış, maden yoluna 300 ile 400 metre mesafededir ![]() Okul 1990 yılının kasım ayında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() Mahallenin öğrencileri bu zamana kadar Vedat Kesmen İlkokuluna devam etmekte idiler ![]() ![]() Okul 30 Kasım 1990 tarihinde 291 öğrenci,6 öğretmen,1 müdür vekili,1 hizmetli ile eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() Okulumuz bugün itibariyle ( 19 ![]() ![]() ![]() Ayrıca okulumuzda 1 müdür ,1 müdür yardımcısı 1 Anasınıfı Usta öğretici,5 sınıf öğretmeni ve 5 branş öğretmeni ,1 kısmi zamanlı branş öğretmeni,1 memur 2 hizmetli görev yapmaktadır ![]() ![]() Okulumuz ismini Selçuk caddesinden almıştır ![]() Selcuklu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SEYDİŞEHİR Adı: SELCUKLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PINARBAŞI MAHALLESİ 1179 SOKAK Telefon Numarası: 3325826041 Faks Numarası: 3325811616 E-mail Adresi: Web Adresi: - Selcuklu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için ![]() |
![]() |
![]() |
|