|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balcılar, bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, taşkent |
![]() |
Balcılar İlköğretim Okulu Bilgileri Taşkent Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balcılar İlköğretim Okulu Bilgileri Taşkent KonyaBalcılar İlköğretim Okulu Hakkında - Balcılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Balcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Balcılar İlköğretim Okulu İletişim Balcılar İlköğretim Okulu Konya Taşkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Balcılar İlköğretim Okulu Vizyonu ve Misyonu: Balcılar İlköğretim Okulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir ![]() ![]() Balcılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / TAŞKENT Adı: BALCILAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BALCILAR KASABASI Telefon Numarası: 3324925003 Faks Numarası: E-mail Adresi: balcilarioo@hotmail ![]() Web Adresi: - balcilario ![]() ![]() Balcılar İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|