Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bileği, bin, düştü, kırıldı, metreden, sadece

Beş Bin Metreden Düştü Sadece Bileği Kırıldı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beş Bin Metreden Düştü Sadece Bileği Kırıldı

Paraşütü açılmadığı için 160 km hızla böğürtlen ağacının üstüne düşen Michael Holmes'ün sadece bileği kırıldı

22122006 13:07
Yeni Zelanda'da dört bin 500 metre yüksekten atlayan İngiliz Michael Holmes'ün paraşütü açılmadı 160 kilometre hızla düşen Holmes'ün imdadına, bir böğürtlen ağacı yetişti Sadece bileği kırılan ve akciğerleri su toplayan Holmes, başarılı bir ameliyat geçirdi Ameliyat sonrası basın mensuplarına yaşadığı mucize kurtuluşu anlatan 25 yaşındaki paraşütçü, "Kaskımdaki kamerayla paraşütçü bir arkadaşımın atlayışını görüntüleyecektim Fakat atlayış sırasında paraşütüm açılmadı Öleceğimden emindim Şimdi en kısa zamanda hastaneden çıkıp yeni bir atlayış yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi
30 SANİYEDE DÜŞTÜ
Ağustos ayında Dünya Paraşüt Şampiyonası'nı 10'uncu tamamlayan Holmes'ün babası ise şaşkınlığını, "Uçaktan atladıktan 30 saniye sonra böğürtlen ağaçlarının üzerindeydi" diye dile getirdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com