|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayrağını, çiğnediler, ediyorum, protesto, türk |
![]() |
Türk bayrağını çiğnediler (protesto ediyorum) |
![]() |
![]() |
#1 |
cadi_silvia
|
![]() Türk bayrağını çiğnediler (protesto ediyorum)Arkadaşlar mynet haberde gördüm bu çirkin olayı ve ben bu densizleri protesto ediyorum aslında kalbimden beynimden o kadar kötü laf geçiyorki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vatanımın şehirleri boşuna bu isimleri almadı: ŞanlıUrfam Da, Kahramanmaraşımda,GaziAntebimde boşunamı mehmetçiklerimiz can verdi ![]() ![]() ![]() ![]() BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜZERİNDEKİ KANDIR ![]() ![]() ![]() ![]() (Büyük harfle yazdım ama kusuruma bakmayın dikkat çeksin diye yazdım) ![]() ![]() Ermenistan'ın başkenti Erivan'da dün düzenlenen sözde soykırımı anma törenleri çirkin görüntülere sahne oldu ![]() ![]() Resmi törende, Ermenistan yetkilileri, üzerine ay yıldız çizerek Türk bayrağına benzetmeye çalıştıkları bir kırmızı bezi yere serdi ![]() ![]() ![]() ![]() Ermenistan'ın yeni Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan da eşiyle birlikte anıta çiçek bıraktı ve “Amaçlarımız arasında kin veya intikam namına bir şey yok ![]() ![]() Erivan'da önceki gün yapılan törenlerde de Türk bayrağına hakaret edilmişti ![]() ![]() ![]() Ermeniler bu sene Washington'da seslerini duyuramadı WASHINGTON (İHA) - Sözde Ermeni soykırımı günü nedeniyle çeşitli yerlerde gösteriler yapan Ermeniler, bu sene Washington'da seslerini duyuramadı ![]() Her sene, Büyükelçilik binasının önündeki kaldırımı işgal ederek ellerindeki pankartlarla slogan atan grup, bu yıl karşılarında daha kalabalık bir Türk grubu görünce caddenin karşı tarafına geçmek zorunda kaldı ![]() ![]() ![]() Ellerindeki bayraklarla sözde Ermeni soykırımını protesto için sloganlar atan Ermeniler, zaman zaman arabalarıyla Türk grubunun yanına gelerek tahrik etmek isteyince polisten uyarı aldı ![]() ![]() Hem Türk hem Azeri bayraklarının açıldığı gösteride marşlar söylenerek, Türk Amerikan dostluğunu anlatan sloganlar atıldı ![]() ![]() Londra'daki Ermenilerin eylemine karşı İstiklal Marşlı eylem LONDRA (İHA) - İngiltere'de sözde soykırımı anmak amacı ile eylem düzenleyen Ermenilere Türk vatandaşları İstiklal Marşı ile cevap verdi ![]() İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Türk Büyükelçiliği'nin karşısında toplanan bir grup Ermeni, Londra polisinden izin alarak düzenledikleri eylem sırasında, Büyükelçiliğin önünde toplanan ve bayrak açan Türkleri görünce şaşkına uğradı ![]() ![]() Türkiye aleyhinde açtıkları pankartları ve Ermeni bayrakları ile düzenledikleri eylem Türklerin düzenlediği alternatif eylemle bozulunca, Ermeniler kendi aralarında tartışmaya başladı ![]() ![]() İngiltere'de yaşayan Ermeniler, her yıl olduğu gibi, bu yıl da sözde soykırımı anmak için pazar ayini sonrasında, Londra'nın merkezinde bir yürüyüş düzenleyecek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türk bayrağını çiğnediler (protesto ediyorum) |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Türk bayrağını çiğnediler (protesto ediyorum)Bende protesto ediyor ve şöyle sesleniyorum; Vatanımız da TÜRKİYE'mizde bir avuçsunuz akıllı olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|