Süper Komik 1 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Süper Komik 1Gene mi alkol muayenesi? Sarisin yildiz adayi, ustu acik kirmizi arabasini,gecenin bir vakti iyice tenhalasmis ve loslasmis Hollywood Bulvari'nda hizla surerken trafik polisi cevirdi ![]() "Hanimefendi, ehliyetiniz lutfen ![]() " "Ehliyet nedir, afedersiniz? " "Kredi karti buyuklugunde bir karttir,hanimefendi Uzerinde resminiz vardir "Buranin yoneticisi kim? Amerika'da kucuk bir kasabada tenha bir pub ![]() Hayli carpici bir sarisin bara dogru yaklasirve barmene dogru egilir ![]() Barmen hemen karsilik verir, o da egilir barin uzerinden sarisina dogru ![]() Sarisinin hareketleri de, sesi de ic giciklayicidir![]() Elini uzatir,parmaklarini barmenin sakallarinin icine sokarken konusur: Buranin yoneticisi sen misin? ![]() ![]() " Sarisin, barmenin yuzunu iki eli ile oksarken adam yanit verir ![]() "Pek sayilmam![]() "Kadin ellerini barmenin sakallarindan saclarina kaydirirken gene kisik sesle fisildar: "Bana yoneticiyi cagirabilir misin hemen, ona soyleyeceklerim var ![]() ![]() " Adamin nefesi kesilir ![]() Su anda cagirmama imkan yok![]() " Tahrik oldugu artik iyice anlasilmaktadir ![]() "Bana soyleyin, ben yardim edebilirim belki![]() ""Tabii edebilirsin" der, sarisin iyice kısiklastirdigi sesi ile ![]() Bu sirada parmaklarinibarmenin agzina uzatmis, adamin onlari emmesine de izin vermistir ![]() ![]() Tabii yardim edebilirsin hayatim ![]() Ona de ki,bayanlar tuvaletinde, tuvalet kagidi kalmamis!![]() "Hala zonkluyor bIr cumartesi sabahi ![]() Iki genc kadin golf oynuyorlar Sarisin olani topu dikmis![]() ![]() Sopayi oyle bir savurmus ki ![]() Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkege o hizla carpmis ![]() Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasindakelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis ![]() Lutfen izin verin size yardim edeyim![]() Ben fizyoterapistim Kadin cok yumusakhareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once Sonra adamicimlere uzatmis Pantolonun kemerini gevsetmis![]() Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis![]() ![]() Biraz sonra sormus ![]() "Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi![]() " "Harika" demis adam![]() "Harika hissediyorum ![]() Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!![]() " |
|
|
|