Karlar Prensi İle Güneşin Kızı... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karlar Prensi İle Güneşin Kızı...Tesadüf ve mucize ![]() ![]() Cathy üniversiteye giderken kaldığı yurt odasını üç oda arkadaşıyla paylaşıyordu Üçü de çok hoş kızdır Kızlara çıkma teklifi eden erkeklerin sayısı bir hayli fazladır Bir yaz akşamı Cathy daha önce hiç tanımadığı biriyle ravdevulaşır Aslında randevuya pek gitmek istemez Çünkü iyi sonuçlanacağını düşünmüyordur Yine de bu genci kendisine öneren arkadaşına söz verdiği için randevuya gitmeye karar verir Cathy buluşacağı genci mavi arabasından ve amblemli kazağından tanıyacaktır Akşam saat 08 00′de Cathy buluşma yerine gelir 8′i birkaç dakika geçe tarif edildiği gibi mavi bir araba sokağın köşesine yanaşır İçinden çıkan amblemli kazak giymiş genç -Özür dilerim biraz geç kaldım Trafik çok sıkışıktı -Önemli değil der Cathy Buluştuğu kişinin yakışıklı olması kendisini şaşırtmıştır Önce bir sinemeya giderler Film izlerken pek konuşmazlar Sonra akşam yemeği için restorana giderken genç adam Cathy’ye -Bob’la nasıl tanıştınız? diye sorar -Bob mu? Bob da kim? -Bob da kim ne demek? Bob buluşmamızı ayarlayan kişi der genç adam Bunu söylerken kaşlarını da çatmıştır -Ne demek istiyorsun diye sert çıkışır Cathy Buluşmamızı Jim ayarladı -Jim mi?”der genç adam Jim de kim? Sorular bir süre daha birbiri ardına dökülür dudaklarından Sonunda olay çözülür Aslında Cathy Jim’in ayarladığı kişiyle buluşacaktır Büyük bir tesadüf eseri her ikisi de aynı yere randevu vermişler ve aynı şeyleri giyeceklerini söylemişlerdir Genç adam bir an bile vakit kaybetmeden Cathy’ye dönerek -Ben çok eğleniyorum devam etmek ister misin? diye sorar Cathy -Tabi ki der On yıl sonra bugün Cathy ve o genç adam üç güzel çocukla birlikte mutlu bir evlilik sürdürmekte Bazen hayatta tek yapmamız gereken kendimizi göstermek orada olmak ve mucizenin gelişmesine izin vermektir |
|
|
|