Korkuyor |
|
|
#1 |
|
djdem
|
Korkuyorİnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birşey vermedigi için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : korkuyorEn sondaki hariç hepisi güzeldi 25
|
|
#5 |
|
suskun
|
Cevap : korkuyorBaşlıklarda sizi uyarmıştım ![]() Ben düzeltiyorum siz bundan sonra dikkat ederseniz sevinirim![]() saygılar ![]() ![]()
|
|
#6 |
|
seyito
|
Cevap : korkuyorbence korku diye bişey yoktur ![]() insanlar korkmaz korksalar zaten bu kadar günah işlenmez, korkuymuş ne korkusu korku yoktur kardeşim ![]() yinede çok güzel bi paylaşım tşkler
|
|
Cevap : Korkuyor |
|
|
#7 |
|
djdem
|
Cevap : Korkuyorvalla varmıdır yokmudur orası tartışılır ama ben sadece şiiri ön planda tutmak istedim yorumlarınız için teşekkürler başlıklardada uyardıktan sonra yapmamay çalıştım ama hatam olduysa affola:d |
|
|
|
#8 |
|
|
Cevap : Korkuyorbence hiç kmk değil gayet ciddi ve sorunlu bir durum ![]() ![]() |
|
|
|
#9 |
|
|
Cevap : Korkuyortşkler didemcim çok güzel bir paylaşım olmuş valal bence korku var ben çok korkarım mesela:Dtabi günah konusunda haklısn korksakda işlemesek keşke korkuyoruz ama ![]() :(
|
|
|
|