|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| altiniza, arkadaşlar, bakin, buraya, gülmekten, yapacaksiniz |
Arkadaşlar Buraya Bakin Gülmekten Altiniza Yapacaksiniz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Buraya Bakin Gülmekten Altiniza Yapacaksiniz:haha: :haha: :haha: Temel ve Dursun, kumsalda gezerken, bir de bakmislar önlerinde Alaaddin'in Sihirli Lambasi durumu ![]() Almislar ellerine lambayi söyle bir dokunup oksamislar![]() Fiiiiiiisssssssss ![]() ![]() Cin disarida![]() Cin, bir Temel'e bakmis, bir Dursun'a Sonra dile gelmis:- Kusura bakmayin ben sizinle ugrasamam ![]() Alin size üçer yumurta, her kirdiginiz yumurta için bir dilek tutun Istekleriniz yerine gelsin![]() ![]() Cin uçup dönmüs lambasina, Temel ile Dursun ellerinde yumurta ayrilmislar kumsaldan![]() Aradan yillar geçmis Olaydan sonra birbirlerini görmeyen iki kafadar karsilasmislar Temel, Dursun'a sormus:- Ula Tursin, ne ettin yimirtalari? - Valla Temel, ilkini kirdim, çok para istedim, bitmeyen bir param var ![]() - Eeee! Ikincisu ![]() ![]() ![]() - Onu da kirdim, çok güzel bir hatun istedim Simdi dünyalar güzeli bir karim var![]() - Üçüncüsünü neettin? - Onu kirdum, saglik istedim ![]() Hiç hastalanmadan yasayip gideyrum![]() Peki sen ne ettin yimirtalari? - Sorma senden ayrildim eve geldim, tam esikten girerken ayagim takildi, yumurtanin biri yere düsti kirildi ![]() ![]() - Ben de, hassıttırbe, dedim ![]() Demez olaydim, evin içi sik doldi![]() ![]() - Eeee! Sonra? - Bir ev dolusu sikle ne yapayim, dedim, kirdim ikincuyu, bütün sikleri götürmesini istedim ![]() - Yaaa! Peki sonunciyi ne ettun? - Ne edeyim? Kirdim sonuncuyu da, benimkini geri getir, dedim ![]() ![]() :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: ARKADAŞLAR BEGENDİYSENİZ +REPPPP emege saygı tabiri caizse ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|