Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altiniza, arkadaşlar, bakin, buraya, gülmekten, yapacaksiniz

Arkadaşlar Buraya Bakin Gülmekten Altiniza Yapacaksiniz

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Buraya Bakin Gülmekten Altiniza Yapacaksiniz

:haha: :haha: :haha: Temel ve Dursun, kumsalda gezerken, bir de bakmislar önlerinde Alaaddin'in Sihirli Lambasi durumu Almislar ellerine lambayi söyle bir dokunup oksamislar

Fiiiiiiisssssssss Cin disarida

Cin, bir Temel'e bakmis, bir Dursun'a Sonra dile gelmis:

- Kusura bakmayin ben sizinle ugrasamam Alin size üçer yumurta, her kirdiginiz yumurta için bir dilek tutun Istekleriniz yerine gelsin Cin uçup dönmüs lambasina, Temel ile Dursun ellerinde yumurta ayrilmislar kumsaldan

Aradan yillar geçmis Olaydan sonra birbirlerini görmeyen iki kafadar karsilasmislar Temel, Dursun'a sormus:
- Ula Tursin, ne ettin yimirtalari?
- Valla Temel, ilkini kirdim, çok para istedim, bitmeyen bir param var
- Eeee! Ikincisu
- Onu da kirdim, çok güzel bir hatun istedim Simdi dünyalar güzeli bir karim var
- Üçüncüsünü neettin?
- Onu kirdum, saglik istedim Hiç hastalanmadan yasayip gideyrum

Peki sen ne ettin yimirtalari?
- Sorma senden ayrildim eve geldim, tam esikten girerken ayagim takildi, yumurtanin biri yere düsti kirildi
- Ben de, hassıttırbe, dedim Demez olaydim, evin içi sik doldi
- Eeee! Sonra?
- Bir ev dolusu sikle ne yapayim, dedim, kirdim ikincuyu, bütün sikleri götürmesini istedim
- Yaaa! Peki sonunciyi ne ettun?
- Ne edeyim? Kirdim sonuncuyu da, benimkini geri getir, dedim:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ARKADAŞLAR BEGENDİYSENİZ +REPPPP emege saygı tabiri caizse

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com