Meğersem Ben Bir Hiçmişim.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meğersem Ben Bir Hiçmişim....Sen Beni Hep Rüyalarda Gör Annem, Gör ki Kalbim Bir Mezarda Dinlenir, Belki Yavrun Bir Tabuta Konulur, Üzülme Annem ![]() ![]() ![]() Belki Kalbim Bir Bayrağa Kan Olur , Gülümse Annem ![]() ![]() ![]() Meğer ben bir hiçmişim Meğer yapayalnızmışım![]() 6 kişilik bir evde sahip olduğum tek şey dört duvar odasında bir tek penceresi olan bir odaymış![]() Tek varlığım buymuş meğer…Oysa ne kadar zor bir ailenin içinde yapayalnız olmak ![]() kendini bir odaya hapsolmuş hissetmek![]() Çocukken de böylemiydi diye düşünüyorum şimdi![]() Evet;böyleydi…Hep yalnızlık kovaladı beni![]() Ben ise hep kaçtım![]() Ve işte en sonunda ona yakalandım…Nedenini bilmediğim bir şekilde yalnızım…Ağlamak ta geçirmiyor ki bu acıyı…Bağırmak ta Zaten bağırsam da sesimi benden başka duyan yok…Hiç düşünmediğim şeyler takılıyor kafama![]() Bazen kaçıp kurtulmak istiyorum düşüncelerden,yalnızlığımdan,kendimden…Öyle zormuş ki bir ailenin içinde tek başına olmak ![]() Hissetmek değil bu GERÇEKTEN yalnız olmak![]() Tek sığınağım dediğin insan da yoksa hele yanında hiç çekilmiyormuş bu kör kuyu![]() ![]() Acaba neyin bedeliydi bu ![]() Hangi günahın sonucu![]() Ben kimseyi yalnız bırakmamıştım oysa…Şimdi yalnız olmak ta benim bedelim olmamalıydı…Haksızlık beklide bu ![]() Ama bu haksızlık kimsenin umurunda değil![]() Belki de benim cezam bu![]() Ve sadece ben yaşamalıyım…Ama neden… Neden…![]() Oysa ne çok severdim yaşamayı ![]() Her yeni güne gülücüklerle başlamayı![]() Şimdi hiç bir tat vermiyor bana güneş![]() İçimi ısıtmıyor![]() Eskisi gibi parlamıyor da zaten…Anlaşılan o da terk etmek üzere beni…Peki ben??Ben ne olacağım![]() Nereye kadar sürer ki bu![]() Nereye kadar dayanabilirim ben![]() Ya vazgeçersem bir gün yalnızlıktan…Ya yaşamaktan vazgeçersem ben de çaresiz insanlar gibi…Peki üzülen olur mu dersin??Ya da arkamdan ağlayan ![]() Ya da beni bu hale getirdikleri için,yalnız bıraktıkları için vicdanı sızlayan…Olur mu ki??Artık ürkek bakıyorum zaten hayata ![]() Korkuyorum![]() Nasılsa hep yalnız kalmaya mahkumum…Neyin bedeli peki bu![]() Neyin günahı![]() Hangi günahın bedelini ödüyorum bu yalnızlıkla![]() ![]() YALNIZIM…Tamam kabul ediyorum bunu… Peki ama NEDEN… ![]() KonuRAlp |
|
|
|