Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, haberler, kanadındadır, kırlangıcın, kötü, öyküdür

Kötü Haberler Kırlangıcın Kanadındadır ( Gerçek Bir Öyküdür)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kötü Haberler Kırlangıcın Kanadındadır ( Gerçek Bir Öyküdür)

O yaz sonuna doğru böyle bir haber alıp, böyle sarsılacağımızı hiç ummazdımKendi kendime neden kırlangıç diyorum bence en hızlı uçan odurKötü haberler tez yayılırOn yıl önceydi meslektaşımızı memleketine uğurlamıştıkEylül ayında dönecekti,fakat yüksek lisans için müracat yapmış hak kazanmış, bize süpriz olsun diye söylemeden gitmiştiOkul müdürü telefonla haber verip gelmesini istemiş,bizde o gün grup olarak toplanıp sohbet edip, yıl sonu piknik resimlerine bakıp onuda andıkEvlerimize dağıldık biraz sonra arkadaşım beni aradı ve kırlangıcın kanadında gelen o kötü haberi verdiİnanamadık, hemen haberin kaynağını araştırıp,doğru haberi öğrendikMüdürün telefonu üzrine yola çıkmış gece Kırıkkale yakınlarında otobüsün devrilmesi sonucu bir tek o hayatını kaybetmiştiBize yapacağı süpriz kırlangıcın kanadında öyle hızlı geldi ki aradan bunca zaman geçmesine rağmen o hep gelecek sanıyoruzArkadaşlarla bir araya gelince hala daha iki sözümüzden birisi oBen diliyorum ki sizlere güzel haberler kırlangıcın kanadında gelsin

Alinti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com