Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
affetmiyecegim, babaseni

Baba-Seni Asla Affetmiyecegim !!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baba-Seni Asla Affetmiyecegim !!

Babaseni asla-affetmiyecegim

Nuriye lisenin ikinci sinifina gidiyordu , cok caliskan bir talebe degildi ama yine orta siralardaydi fakir ailenin kiziydi,bir yil daha okuduktan sonra ya, is hayatina atilacak ya-da kazanabilirse universiteye girecekti, Gencti guzeldi hayalleri vardi,once meslek –istikbal- sonra evlenip yuva kurmak,yatagina uzandigi zaman hayaller alemine dalardi,,kendisini seven iyi karakterli bir kocasi oldugunu, sonra sevimli bir oglu ve bir kizi oldugunu hayal ederdi,kendini de calisan ve ayni zamanda cocuklarina fedakarlik yapan bir anne olarak gorurdu,tabiki hepsi simdilik onun icin tatli ruyadan baska bir sey degildiBabasi fabrika iscisiydi,kendinden baska ikide kardesi vardi,babasinin fikri ise liseden sonra calismaya baslayip aileye yardim etmesi uzerindeydi,yasadiklari yer orta halli herkesin birbirini uzaktan veya yakindan tanidigi kucuk bir kasabaydi, yasam sakin ve normaldi

…0kul donuslerinde kendinden 10 yas kadar buyuk bir genc devamli takip ederseni seviyorum seninle arkadas olmak istiyorum,karim olmani arzu ediyorum derdiNuriye her seferinde adamdan uzaklasir yuz vermez cogu zaman adimlarini siklastirirdi,bir iki seferinde isine git ben okuyorum evlenmeyide dusunmuyorum dedi, yuzsuzdu genc adam,konusmasindan fazla kulturude olmiyan birine benziyordu…Cuma gunuydu,okul cikisinda genc adam yine Nuriyeye yaklasti, yayvan agziyla Nuriye kiz ben seni cok seviyorum,senden baskasini gozum gormuyor,gel arkadasligimi Kabul et dediNuriyenin sinirleri basina toplandi acti agzini yumdu gozunu adama soylendide soylendi, genc adamda yine gorusecegiz,senin pesini birakmayacagim deyip hizli adimlarla uzaklasip gozden kayboldu,

Sali sabahiydi Nuriye okula gitmek icin yolda yuruyordu,yanina bir araba yaklasti, direksiyondaki surucu affedersin kardesim ben adres ariyorum yardimci olurmusunuz dedi,Nuriye arabaya yaklasti, soferin elindeki kagida bakarken arkadan biri siki siki yapisti ve agzina mendil dayayip arabanin arka koltuguna atti,Nuriye nefes almakta zorluk cekiyordu, iki Kuvvetli elde kendisini koltuga mihlamis gibiydi, biraz sonra burnuna dayatilan eterli mendil sayesinde kendini kaybetti…
Kendine gelip gozlerini actigi zaman yatakta yatmakta oldugunu gordu,yari ciplakti,tecavuze ugradigini anlamakta cok gecikmedi,biraz sonra kapi acildi karsisinda yari ciplak vaziyette okul cikislarinda kendini takip eden adam vardi,Benden kurtulamayacagini soylemistim sana,ama sen dinlemedin beni hice saydin,bende seni kacirdim simdi benim karimsin,benim kadinim olacaksin,bundan boyle beraber yasiyacagiz bana cocuklar vereceksin ,biliyorum ismimi bile bilmiyorsun soyliyeyim adim $aban, soyadimiz yilmazlar, birkac gun sonrada nikahimiz kiyildiktan sonra senin soyadinda Yilmazlar olacak dedi,

Nuriye yerinden kalkip $abanin uzerine atildi yumrukluyor ve tirmalamaya calisiyordu,$aban cok kuvvetli iki tokat atip Nuriyeyi yataga dusurdu, bizde erkege el kalkmaz, erkege saygi duyulur birdaha yaparsan sopa ile seni dedi ve odadan cikip gitti,Nuriye basini yastiga gomdu hungur hungur aglamaya basladi,guzel hayalleri bahcelerde solan guller gibi bir anda solmustu,evet simdi gercekle karsi karsiya kalmisti ,Bir adam-- kaba bir adam kendini kacirmis, tecavuz etmis ve zorbalikla Kendine kari yapmak istiyorduhayir hayir asla bu adamin karisi olmiyacagim asla onunla evlenmiyecegim dedi o aksam saban yine zorla Nuriyeye sahip oldu,yine bir-iki tokat yedi

Nuriye nerde oldugunu bilmiyordu,firsat bulursa hemen kacacakti, ucuncu gun $aban, yanina gelip ,Babanla konustuk ve anlastik,yarin Belediyede yildirim nikahi ile evlenecegiz ve resmen karim olacaksin dedibundan sonra bana zorluk cikarma ,baba evine donmeyi ise aklindan sil Baban cok namuslu adam seni asla Kabul etmeyecek dediNuriye dusunuyor, cok dusunuyor ne yapacagini bilemiyordu, ama bildigi tek ve tek bir sey varsa asla bu deli dolu adamin karisi olmayacak ve ona cocuklar dogurmiyacakti
Bir gun sonra nikah icin belediye binasina gittiler,Babasi ve Anneside ordaydi, annesi agliyor,babasi hic renk vermiyordunikah masasina oturdular, belediyenin resmi nikah memuru geldi, iste o anda Nuriye feryadi basti, beni zorla kacirdilar mahpus ettiler, bu adam zorla bana tecavuz etti, Ben evlenmek istemiyorum lutfen jandarmaya haber verin dedi, hem agliyor hemde yalvariyordunikah memuru Nuriyenin nufus cuzdanina bakti 18 yasinin altinda oldugunu gordu ve kiz evlenmeye razi degildi nikah yaparsa kendi suclu olacakti, yanindaki telefondan jandarmaya telefon etti, zaten karakol bitisik binadaydi bes dakika sonra jandarma gorevlileri gelip Nuriyeyi- babasini Ve sabani karakola goturup ayri ayri odalara alip dinlediler, sonunda $abani tevkif edip nezarete aldilar, zorla kacirmak , alikoymak ve tecavuzden dava acacaklarini soylediler,Saban hapishaneye Nuriyede babasinin evine dondu

Nuriyenin babasinin tahsili yoktu,namusa cok inananlardandi, ayni zamanda her soylenene de inanirdi,muhakeme kabiliyeti cok azdibu yuzdende esine cok cektirmistiKarakoldan eve donduler adamin ilk isi kizina yuklenmek oldu, seni ****** seni,- disi kopek kuyrugunu sallamazsa erkek kopek yaklasmaz, kimbilir neler yaptinda adam seni kacirdi,benim namusumuda iki paralik ettinyarin beraberce gidecegiz ve sikayetindan vaz gecip $abanla evleneceksin,hem kendi namusunu, hemde ailemizin serefini kurtaracaksin dedi Nuriye babasina da isyan etti, asla asla ben o adamla evlenmeyecegim, yer yuzundeki tek kalan erkek o olsa bile asla evlenmiyecegim dedi, babasida Nuriyeye sagli sollu tokatlar atip evden cikip gittibabasida kizini-katiline kurban vermek istiyordu sanki, seref meselesiymis, namuslari iki paralik olmus Insan icine cikamaz adam yuzune bakamaz olmus,
Bir hafta icinde $abanin ailesi Nuriyenin babasini defalarca ziyaret ettiler,kizlarini razi edebilmesi icin para teklif ettiler-Tehditler savurdularNuriye sikayetinden vaz gecmezse ogullarinin en azindan 10 yil hapis yatacagini soyledilerbaba israr etti, Nuriye inat etti sayisiz tokatlar yedi ama inadindan vaz gecmedi,baba son olarak cik evimden defol git, bundan boyle benim Nuriye adinda kizim yok,namusumu serefimi mahvettin, Evimde seni gormek istemiyorum dedi

Artik Nuriye icin yapilacak fazla bir sey kalmamisti,baba kizini evden kovuyordu,Izmirde Teyzesi vardi,ona siginmayi dusundu, biraz annesinden para aldi, birazda okul arkadaslarindan, sonra Kucuk valizini doldurup, buldugu ilk otobusle Izmire gitti, Teyzesi ve Enistesi olgun ve anlayisli insanlardilar, Nuriyeyi bagirlarina bastilar,Nuriye okumak istiyordu,yakinlarda hemsire okulu vardi, oraya muracaat etti,Kabul ettiler, 3 yil burada yatili olarak okuyacakti, tatillerde Teyzesinde kaldi, arasira telefonla annesini aradi,onlari gormek istiyordu, ama babasi musaade etmiyordu, kizlari aile namuslarini rezil ve iki paralik etmisti onun Nuriye diye kizi yoktu…Koskoca 3 yil Kimi zaman cok hizli kimi zamanda cok yavas geldi gecti Nuriye hemsire okulundan mezun oldu yine ege kiyilarindaki bir devlet hastanesine tayin oldu, 3 yil icinde iki sefer annesi izmire geldi hasret giderdiler, babasi hala ayni inat devam ediyordu,kizi Nuriyeyi bir turlu affedemiyordu

Her genc kizin hayalleri oldugu gibi Nuriyenin de tatli hayalleri vardi, ama basindan gecen tatsiz olay bu tatli hayallerin uzerine aci biber surmustu, Gerek talebeliginde gerek hemsireligi sirasinda bir cok genc delikanli kendine yaklasti arkadaslik teklif ettiler,Nuriye basindan gecen olayi hic cekinmeden arkadas olmak isteyenlere anlatti,basindan gecen olay kendi kabahati degildi kader kurbani olmus, kacirilmis, uyutulmus ve tecavuz edilmistihikayesini dinleyen bir cok genc cabucak kendinden uzaklasti, bazilarida evlenmeyi dusunmeyip Nuriyeden faydalanmak istediler,ama uyanmisti artik Nuriye, boylelerine hemen yolunuz acik olsun dedi…

Ve bir gun genc ve yakisikli adam Nevzat ile tanistilar,genc assubay hastanedeki yakinini ziyarete gelmisti, gozler bakislar birlesti, Nuriye acaba buda somuruculerdenmidir diye dusundu,ilk ciktiklarinda, café,de kahvelerini yudumlarlarken Nuriye Nevzat’a hikayesini anlatti, once Nevzatin biraz yuzu kizardi ama cabucak kendi topladi,gunler ilerledikce beraber cikmaya devam ettiler, Gunun sonunda Nevzat seni seviyorum Nuriye benimle evlenirmisin diye sordu,iki gun sonra Nevzat’a evet dedibasindan gecen olay uzerinden tam 4 yil gecmisti,
Dugun gunu ayarlandi davetiyeler siparis edildiguzel bir dugunle evleneceklerdi,Birkac gun evvel Nevzat --Nuriyeye babani ve anneni dugunumuze davet etmiyecekmisin diye sordu, Nuriye yarin telefon edip hem musaadelerini isteyecegim hemde davet edecegim dedi

Nuriye babasina telefon etti once annesi cikti annesine durumu anlatti ve dugunune gelmelerini istedi,daha sonra annesi telefonu babasina Verdi, Baba ayni ofkeli sesiyle, benim Nuriye diye bir kizim yok, sen aile serefimizi namusumuzu iki paralik ettin beni ele gune karsi rezil ettin ne halin varsa gor dedi,
Nuriye goz yaslari icinde Baba- bundan boyle benimde babam yok, yasadigim mudetce bende seni asla affetmiyecem, dedi, telefonu babasinin yuzune kaparkende gozlerinden ilik ilik yaslar bosaliyordu

written by
Sirako-hox
31 ekim 2010 sydney

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com