![]() |
Seni Çok Özledim Dost'um |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Çok Özledim Dost'umSENİ ÇOK ÖZLEDİM DOSTUM ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin geceyle arkadaş olmuş görmeyeli ![]() ![]() Duruşun denizin durgunluğuna benziyor ![]() yılgın ![]() ![]() ![]() Çok şeyi mi kaybettirdi zaman sana ![]() Kaç ay oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne çok şey değişmiş öyle değil mi ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşadıklarımız bir yana hayallerimiz vardı oysa gerçekleştirmek istediğimiz ![]() ![]() Bir tekne kiralayıp denizin gezinip uzun uzun sohbet edecektik ![]() Denizin mavisi ![]() ![]() ![]() Bisiklet turuna çıkacaktık bir sabah ![]() ![]() ![]() ![]() Sırtımızda yorgunluğumuz ![]() ![]() Tıpkı birlikte Nevşehir'de peri bacalarını gezdiğimiz o mutlu gün gibi ![]() ![]() Dostluğumuz ![]() ![]() ![]() ![]() Lise anılarımızı konuşup gülüşürken ![]() usanmadan anlatırken birbirimize birlikte ağlayacaktık ![]() Yine durup uzaklara bakıp "biz hiç ayrılmayacağız değil mi?" diyecektik bahçede dut ağacının bir dalında sen ![]() bir dalında ben otururken ![]() ![]() ![]() Yaşayacağımız çok şey vardı DOSTUM! Birbirimize söz vermiştik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostluğumuz çocuklarımızda da yaşasın demedik mi? Önemli olan dostluğumuzun kaç sene olduğu değil ![]() az zamana çok paylaşım sığdırmaktı ve başardık da ![]() ![]() Altı seneye sekiz seneye sekiz asırlık yaşam sığdırdık belki de ![]() Hayallerimiz yaşadıklarımız gibi canlıydı hep ![]() ![]() ![]() Sahilde çocukluğumuzu konuşurken yine ben sana çok sevdiğim babamı anlatacaktım ![]() sen de gözlerini kısıp başını omuzuma yaslayacaktın ![]() Sonra bir fıkra anlatıp beni güldürmek için uğraşacaktın bir yandan gözyaşlarını silerken ![]() ![]() ![]() Bir gün ayrılsak da hiçkimse birbirimiz gibi olmayacaktı ![]() ![]() OLmadı da ![]() Sözlerini bizim uydurduğumuz ![]() ![]() ![]() Sonra ben cümleleri birbiri ardına sıralayıp şarkı sonunda şiire çevirirdim ![]() "Aa nefis oldu bu sözleri hemen yazalım ![]() ![]() Anılarımızı ![]() ![]() yaşayamadıklarımızı ben seni çok özledim dostum! Nasıl oldu da bir gün gururun o acımasız kapısı çarptı yüzümüze ![]() ![]() Neydi beni bu kadar hoyrat ![]() "Ne sen beni bir daha ara ![]() ![]() neydi ![]() ![]() Tartışmalarımız ve barışmalarımız bile keyifle geçerken ![]() ![]() bazen en yetişkin bazen en çocuk olurken bir gün böylesine kopacağımız hiç aklıma gelmemişti ![]() Ve biten dostluğumuzun ardından akan gözyaşlarımız hiçbirşeyi geri getirmeye yetmedi ![]() Yoktun! Yokluğun soğuk bir betona düşmek gibi birşeydi ![]() Ama "HERŞEYDE BİRAZ SEN VARDIN ![]() ![]() ![]() Yıllar sonra seni bir banka gişesinde görmek içimi bir başka acıttı ![]() ![]() Hüzün elbisesi sana yakışmamış sadece ![]() Konuşmakla konuşmamak arasında tereddüt ettik önce ama beraber geçirdiğimiz günlerin ![]() ![]() Ne kadar resmiydik farkettin mi? "Neler değişti?" dedim ![]() "Çok şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sustuk sonra ![]() Ama gözlerimiz destan yazdı ![]() ![]() Ne sen bir ben ![]() ![]() Yaşandı bitti bir çok şey ![]() ![]() Hiç birşey eskisi gibi olamazdı zaten ![]() Bir daha görüşmesek de hayatıma giren herkes seni tanıyacak dostum ![]() Ve kızım olursa senin isminle yaşayacak ![]() ![]() Susma zamanı şimdi ![]() ![]() Mutlu kal Can'dostum ![]() HOŞÇAKAL ! |
![]() |
![]() |
|