Hakaretlerden Hoşlanan Manyak Müşteri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakaretlerden Hoşlanan Manyak Müşteriİspanya'da Bir Bar Stresli Müşterilerini Barmenlerine Hakaret Etmesi İçin Davet Ediyor İspanya'da bulunan bir bar; müşterilerine, üzerlerindeki öfkeyi ve stresi atmaları için barmenlerine hakaret etmeleri karşılığında,ücretsiz olarak bira ve kuru yemiş servisi yapıyor Valencia şehrinin yakınlarında bulunan Cullera kentinde, geçtiğimiz hafta içinde açılan Casa Pocho isimli bu yeni bar; promosyon amaçlı yapmakta olduğu bu uygulamanın, inanılmaz derecede ilgi gördüğünü ve herkesi memnun ettiğini söylüyor Polonya'da doğmuş olan ve barın hissedarlarından Bernard Mariusz; ücretsiz içki ve kuru yemiş servisinin, sadece en orijinal hakaretleri üretebilen müşterilere sunulduğunu söylüyor Bernard Mariusz; 'Tabi ki bana çok ağır küfürler edemezler Ama müşterilerin bana, aptal, salak, geri zekalı gibi hafif hakaretlerde bulunmasına izin veriyorum Bu uygulama gerçekten oldukça ilgi görüyor 70'li yaşlarındaki kişiler bile, gelip bana hakaret etmeye çalışıyorlar ' diyor![]() Bernard Mariusz; bu fikri, iş ortağı olan Michal Lotocki ile birlikte bulduklarını söylüyor Bu uygulamayı; bu zor ekonomik zamanlar yaşadığımız dönemde, insanların biraz olsun rahatlamalarını sağlamak için başlattıklarını söylüyorlar İnsanların; evde eşleriyle ve aileleriyle, parasal ya da herhangi diğer konularda tartışmak yerine, bu bara uğrayarak, sinirlerini boşaltmalarını istiyorlar Bernard Mariusz'un hafızasına kazınan, en orijinal hakaret ise; bir kadından gelmiş Bu kadın Bernard Mariusz'e; 'Kulakların o kadar büyük ki, bana kapıları sonuna kadar açılmış olan, arabamı hatırlatıyorsun!' demiş Bernard Mariusz; 'Daha hiçbir kimse, o kadın kadar orijinal bir hakaret üretemedi Hiçbir kimse ![]() ![]() |
|
|
|