İşte Psikolojinin Varlığı.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İşte Psikolojinin Varlığı..Psikolojinin insan üzerindeki etkisi üzerine küçük bir yaşanmış bir olay; Dikkatle okuyup yorumlamanızı rica ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İngiltere demiryolu inşaasında çalışan gruplar var ![]() ![]() Her grup belirli bir noktaya bakıyor![]() ![]() ![]() ![]() 3 gruptan birisi vardı ki her hareketiyle ben tedirgin bir insanım diyordu![]() ![]() ![]() Bir keresinde şef onu su almaya gönderdi![]() Suyu alacağı yer biz buzhaneydi ![]() ![]() Buzhaneye girdiğinde çok üşüdüğünü farketti![]() ![]() Bir an önce ordan çıkmak istiyordu ![]() Ama ne oduysa kapı kiltlendi ve adam içerde kaldı![]() ![]() ![]() Adam her saniye burası çookk soğuk ![]() ![]() Tanrım donuyorum gibisinden konuşuyordu![]() ![]() ![]() Bağırması çağırması fayda etmedi ![]() ![]() Kimse duymadı onu![]() ![]() ![]() ![]() Sabah olduğunda adam orda ölü bulundu ![]() ![]() Donarak ölmüştü adam![]() ![]() ![]() Ama ilginç birşey vardı ![]() ![]() Buzhane 2 haftadır bozuktu ve içerde +22 derece sıcaklık vardı![]() ![]() ![]() İçerde hiç soğuk yoktu ![]() ![]() ![]() Ama adamın aklında kalan BUZHANE onu orasının devamlı soğuk olacağı düşüncesine itmişti ![]() ![]() +22 derecede bile orasının hala çok soğuk yer olduğunu düşünüyodu ![]() ![]() Sonunda bu psikolojiyle dayanamadı ve öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|