Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atomçayı, bitkisel, çay

Atom-Çayı Bitkisel Çay

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atom-Çayı Bitkisel Çay

Atom Çayı

Sağlıklı yaşam çayınız olan Atom Çayı ile artık bir çok baş belası hastalık sorun olmaktan çıkacak Atom Çayı, içerisindeki bitki özleri sayesinde birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır % 100 doğal olan çayımızın içerisinde tarçın, zencefil, zerdeçal, yenibahar, havlıcan, karanfil ve hint cevizi gibi doğada az miktarda bulunan birçok bitki bulunmaktadır Birçok ödüle layık görülen çayımız, verdiği zindelik sayesinde yoğun tempoda çalışan insanlarında vazgeçemedikleri bir ürün haline gelmiştir Ürünümüzde kesinlikle bir yaş sınırlaması olmayıp 7?den 77?ye herkesin rahatça kullanabileceği bir özelliğe sahiptir

Atom Çayı?nın ayrıca;

? İshali kestiği
? Vücudu terlettiği
? Bağışıklık sistemini güçlendirdiği
? Bağırsak bozukluklarını giderdiği
? Beynin çalışması üzerinde etkileri olduğu
? Kolesterolün düşürülmesinde yardımcı olduğu
? Antibakteriyel özelliği olduğu
? Kansere karşı koruyucu olduğu
? Bulantıları giderdiği ve kusmaları önlediği klinik çalışmalarca gösterilmiştir

Umut Özcan?ın Atom Çayı Hakkındaki Yorumu

Atom Çayı?nı eczanede gördüm, kutusundaki resimler ilgimi çekti Eczacıda tavsiye edince denemek istedim Şimdi normal çaylar yerine bu çayı kullanıyorum, akşam çalışmak istediğimde okulun verdiği yorgunluk ders çalışmamı engelliyordu şimdi ise sabah sekizde kalkıp, akşama kadar oradan oraya koşturan ben değilmişim gibi, bende bomba etkisi yaptı başta tavsiye eden eczacım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum?

Hazırlanması son derece basit olan ürünümüz sadece eczanelerde satılmaktadır Ürünümüz hakkında detaylı bilgi alabilmek için

ve

yi ziyaret edebilirsiniz?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com