Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basur, bitkisel, hapı, idasil

İdasil Bitkisel Basur Hapı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İdasil Hemoroid Kapsül, şifalı bitkilerin yılların üretim tecrübesiyle oluşturulan, bitkisel bir gıda takviyesidir Tüketici ve üretim araştırmaları, İdasil Hemoroid Kapsül’ün 20 gün içerisinde etkisini göstererek, hemoroid rahatsızlığının gerilemesine katkı sağladığını göstermiştir

20 günlük bir uygulama sonucu, üretim araştırmalarına katılan deneklerde, hemoroid’in en az % 65 gerilediği gözlemlenmiştir Araştırma sonucu; rahatsız haldeki kişilerde çalışmaz halde bulunan makat bölgesindeki toplardamarların çalışmaya başladığı ve memeleşmelerde küçülmeler olduğu saptanmıştır

İdasil Hemoroid Kapsül'ün 5 önemli etkisi bulunmaktadır

1 Vücut genelinde tıkalı damar deformasyonunun giderilmesine, damarların kendini yenilemesine!
2 Kalbin güçlenmesine, kan akışı ve basıncının düzenlenmesine!
3 Mide ve sindirim sistemiyle, kabızlık ve ishal gibi problemlerinin giderilemesine!
4 Bağırsakların düzenli çalışmasına!
5 Varis oluşumuyla , oluşmuş varislerin ilerlemesinin önlenmesine!

YARDIMCI OLUR

İdasil Hemoroid Kapsül, yukarıda sayılan etkileri sayesinde, vücudun direncini arttırarak hemoroid rahatsızlığının gerilemesine yardımcı olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

hımm benimde basurum var ayıptır söylemesi malum bölgede şişlikler var ve özellikle tuvalet sırasında çok acı veriyor ve hatta arada kanma da yapıyor eğer burda okuduğum hemoroid hapı idasil kesin çözüm diyorsanız hemen bugün alıcam çünkü çok ağrılarım var ve son ümidim idasil lütfen bu konuyu yazan arkadaş bana cevap yazarmısınız umarım işe yarar ve 1 kutu yetrlimi ? yoksa 3-4 kutu kullanmam mı gerekiyor lütfen biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz ???

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com