![]() |
Ritim Bozukluğuna Dikkat! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ritim Bozukluğuna Dikkat!Son zamanlarda hem dünya genelinde hem de ülkemizde yeşil sahalarda kalp rahatsızlıkları haberleri artmaya başladı ![]() Kameraların önünde yaşanan olaylar kalpte yaşanan ritim bozukluklarını gündeme taşıdı ![]() ![]() Futbol sahalarında yaşanan bu olaylar son zamanlarda artış gösterdi ![]() ![]() Geçtiğimiz yıl Manisaspor'dan Medina'nın yaşadığı rahatsızlık akıllarda dururken geçen ay Almanya'nın Köln takımında futbol hayatını devam ettiren Ümit Özat'ın ekranlara yansıyan bu görüntüleri herkesi şok etmişti ![]() Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında dün oynanan maçta Milli Futbolcu Arda Turan'ın yaşadığı rahatsızlık sonucu kamuoyuna ritim bozukluğu haberleri yayıldı ![]() ![]() Kardiyoloji Uzmanı Doç ![]() ![]() ![]() RİTİM BOZUKLUĞU KALP ATIŞLARININ NORMALDEN FAZLA YA DA NORMALDEN AZ OLMASI BUNUN YANINDA ATIŞLARIN DÜZENSİZ OLMASI ANL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ritim bozukluklarının sebepleri de çeşitli ![]() STRES, YORGUNLUK, UYGUSUZLUK, KALPTE Ritim bozukluğu herkeste olabilir ![]() ![]() ![]() KALTE VE BÖLGESİNDE FARKLILIK HİSSEDEN ATIŞLARINDA HIZLILIK YADA YAVAŞLAMA HİSSEDEN VEYA RİTMİNDE BİR DEĞİŞİKLİK FARKEDEN KONTROLE GİTMELİ ![]() |
![]() |
![]() |
|