![]() |
Başağrısı Giderebilme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başağrısı GiderebilmeVücudumuzun bir kısmı eksi(-),bir kısmı da artı(+)dır ![]() Bu zıtlığı kullanarak ağrılar giderilebilir ![]() Vücudumuzun sağ tarafı pozitif,sol tarafıysa negatiftir ![]() Alın,Boyun,göğüs,mide ve karın pozitiftir ![]() Bunların tam arkası,enseniz,sırtınız,beliniz ve kuyruk sokumunuza kadar olan bölgeniz negatiftir ![]() Yani önde;sağ ve orta kısmınız,arkada omurlarınızın sağ tarafı pozitif ![]() Önde;orta kısmınızın sol tarafı ile,arkada sol ve orta(omurlar) kısmınız negatifir ![]() Başınızın tepe kısmı ile bacaklarınızın arası nötrdür ![]() Solaklarda bu kutuplaşma tam tersidir ![]() Başağrısı için yapılması gerekense çok basittir: Sol el başı ağrıyanın alnına,sağ el ise enseye koyulur ![]() Ağrı başın solundaysa,ellerin yeri değiştirilebilir ![]() ![]() ![]() Koyduktan sonra ağrıyı alan kişi ona biyoenerji gönderdiğini düşünebilir ![]() Bu şekilde kısa süre içinde ağrı kesilecektir ve ağrı sizin biyoenerjiniz sayesinde kesilmiştir ![]() Forumturka--Mobidek Eğer ağrıyı psikolojik olarak geçirmek isterseniz: Elinizi koyun ve hastaya "ağrıyı alnınızdan elime doğru gönderin ve ağrının bu şekilde sizden bana geçtiğini düşünün(hayal edin)" diyebilirsiniz,bu şekilde hasta kendi kendini iyileştirmiş olur ![]() Her iki durumda da ağrı kesilir ancak birisinde biyoenerjiniz kullanılırken,diğerinde olay sadece psikolojiktir Dikkat edilmesi gereken nokta da ağrının hastadan size geçme ihtimalidir ![]() Hastanın ağrısını kestikten(aldıktan) sonra sizin başınız ağrımaya başlayabilir ![]() Bunu önlemek için çalışmayı yaptıktan sonra hastadan alınan enerji(ağrı) atılmalıdır ![]() Ellerinizi havada biraz silkebilirsiniz,topraklama yapabilirsiniz yada elllerinizi yıkayabilirsiniz ![]() Bunlardan birini her ağrı giderişinizden sonra yapın,yoksa sizin başınızın ağrıması ihtimali var ![]() Tabi ağrı alındığı gibi aktarılabilir de,yani kötü niyetli olarak Bunu bir kere yaptım ve bi daha yapmadım,çünkü haksız yere birisinin başını ağrıtmak doğru bir davranış değil |
![]() |
![]() |
|