Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günah

Günah

Eski 04-05-2008   #1
merve16
icon111

Günah

Cüneyd-i Bağdadî Hazretlerinin müridlerinden Ebu Amr şöyle anlatıyor:"Birgün pazarda gezerken bir güzel kadın görüp tekrar tekrar baktım Sonra hata ettiğimi anlayıp tevbe ettim Akşama eve geldiğimde evde bir kadın vardı Bana:"Efendi bugün yüzünüzü kararmış görüyorum, acaba nedendir, dedi Ben tenha bir yerde aynayı alıp baktım ki, hakikaten yüzüm simsiyah olmuştu Neden olduğunu düşünürken aklıma o kadına baktığım geldi Bir mağaraya çekilip kırk gün göz yaşı döktüm, günahımın affı için Allah'a yalvardım Kırk gün sonra hâtırıma, gidip Hazreti Şeyh Cüneyd-i Bağdadî Hazretlerini ziyaret etmek geldi Bağdat'a şeyhin yanına gittim Şeyhin hücresine varıp kapıyı çaldığımda, bana:"Gir ya Ebu Amr, sen pazarda günah işle, biz Bağdat'da istiğfar edelim öyle mi," dedi

Cevap : Günah

Eski 04-06-2008   #2
_filiz_

Cevap : Günah

çok güzel olmuş paylaşım için tşk
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com