![]() |
Tam Geyikkkk |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Tam GeyikkkkHande mi YENER, Funda mı ARAR, hayır Seray SEVER ![]() Bu üçüne önce Nejat işler sonra da Ahmet ÇAKAR ![]() Bu geyik Celal i BAYAR,bu geyiğe dayanamayan Ferhat GÖÇER,Yıllar sonrabunlar tarih olur,o tarihi Gönül YAZAR,Mehmet OKUR ![]() Bu mesajı 10 kişiye gönderirsen dileklerin kabul olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : TAM GEYİKKKK |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : TAM GEYİKKKKHehe tam geyik olmuş bencede çok güzel olmuş ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Tam Geyikkkk |
![]() |
![]() |
#4 |
merve16
|
![]() Cevap : Tam Geyikkkkçok güzeldi teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
blackflow
|
![]() Cevap : Tam Geyikkkk![]() ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zhr_4943
|
![]() Cevap : Tam Geyikkkkçok güzel olmuş pylşm için tşk ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Tam Geyikkkk:sm_biggrin: :sm_biggrin: paylaşım için tşklr ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
cansel
|
![]() Cevap : Tam Geyikkkkehuehuehu:s
|