Cevap : Gothic Lensler |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Gothic Lensleraboww bunları takp ewde dolassam annem beni gebertr ama gebertmedn önce kendş kalptn gder:))) vınn |
|
|
|
#3 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Gothic LenslerAhh aile sorun olmasa hergün birini takardım ama ![]() :)Yorumun için tşkler cnmm ![]() :)
|
|
|
|
#4 |
|
suskun
|
Cevap : Gothic Lenslerrock_altime ama hiç şirin görünmüyorlar:33:Aynaya bakmaya korkarım eğerki takarsam 42:38:38Paylaşımın için teşekkürler cnm:43:43
|
|
#5 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Gothic LenslerZaten şirin görünmek değil pek istediğim ![]() Düşünsene bütün gözün siyah ve kıyafetlerin,baştan aşağı simsiyahsın![]() Off düşündükçe daha çok hoşuma gidiyor![]() :dGüzel yorumun için ben tşk ederim Suskunn ![]() :)
|
|
|
|
#6 |
|
suskun
|
Cevap : Gothic LenslerSiyah olabilir:)Ama diğerleri olmasın:25: Gothic tarzı severmisin yoksa??? |
|
|
|
#7 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Gothic LenslerHerşeyim desem yeridir ![]() :d Ama gothic değilim![]() Gothic tarzına bayılıyorum![]() Başlarda kanlı resimlerle basladım![]() Ailem biraz benden şüphelendi![]() :d Ama sonradan asıl gothic'i anlayınca sorun olmadı![]() :)[Bide beyaz lens güzel ![]() Öbürlerini takmak istemezdimm![]() :) ]
|
|
|
|
#8 |
|
suskun
|
Cevap : Gothic LenslerSeni tanımıyorum ama cici birisi olduğunu tahmin ediyorum,tarzını değiştir demiyorum ama cıvıl cıvıl renkler yaşına ve karekterine uyum sağlar Sadece tawsiye umarım kızmassın cnm:iconmasum::Green_Colorz_PDT_19
|
|
|
|
#9 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Gothic LenslerÇok teşekkür ederimm ![]() Ne demek kızar mıyımm![]() Çok saol görüşünü söylediğin için![]() Vallahi annemin cümlelerini kopyalayıp yapıştırmış gibi oldum![]() :d O da benim siyah düşkünlüğümden dert yanıyo![]() Artık gitgide herşeyim siyah olmaya başladı![]() Odamın duvarlarını da siyah istemiştim de katı bir "hayır" geldi tbiki![]() :d
|
|
|
|
#10 |
|
suskun
|
Cevap : Gothic LenslerSiyah boya odanı çok karartır ama bazı duvarlara siyah üstüne beyaz desenli şekiller yapıyorlar muhteşem oluyor işte:iconartist:Siyahı bende çok severim ama fazlası zarar:Green_Colorz_PDT_37Şimdi seni kızdırırmışım"aaa annem kesildi bana"diye:Green_Colorz_PDT_04
|
|
|
|
#11 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Gothic LenslerAslnda beyaz desen dediğin gbi hiç fena olmaz ![]() Aa bu fikri bir daha götürüyüm anneme![]() :d Alıştım ben ya![]() Annem kesil valla![]() Herkes siyahıma karşı![]() :d Vazgeçmicem ama bu savaştan![]() :d
|
|
|
|