![]() |
Dj Akman - Beddua (Ft Mc Serkan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman - Beddua (Ft Mc Serkan)Sana her gece dua ediyorum ![]() Allahimdan birtek sey diliyorum ![]() Geceleri gozyaslarin yas olarak degil ![]() Benden gitigine bir gün pisman olacaksin cünkü benden COK seveni sen istesende asla bulamassin ![]() Pisman olacaksin ![]() Sende benim yandigim gibi yanasin ![]() ![]() hayatin boyunca insallah yuva kuramassin ![]() HER gece ruyalarinda bir kabusa bogulassin ![]() Uykunda gozlerin acilsin ![]() Birak senin gibileri hep boyle kalsin ![]() Yaralariniza bir merhem bulunmassin Kalp kiranlaR bu dunyada yassamasin yok olsun ![]() Nefretlerim teker teker kaybolsun ![]() Beddualar bile sana azgelir ![]() Iste benim sana olan nefretim ![]() Sen benim degerimi bilemedin ![]() Hangi ********e kollarini acip da yatagini girdin?- *Simdi ellerden ellere gececeksin ![]() Allahim sana cennet YÜZÜNÜ göstermesin ![]() yattigin yattagini mezarina bez etsin ![]() Kimseler gelipte sana duva etmesin ![]() SEN insan degilsin ![]() SEN insan degerini nerden bileceksin?- Bilemessin kalpsizin birisin ![]() SEN nasil seveceksin ![]() Sana aciyordum ![]() ![]() simdi anladimki sen basit biriymişsin Kollardan-kollara gecmeyi ogrenmissin ![]() Basaramaz derken beni hayatimdan ettin ![]() Sana nasil inanipta kollarina girdim? Simdi sira sende ![]() ![]() benim pesimden kopek gibi gezeceksin ![]() Bana cok dönmek istiyeceksin ![]() Bundan sonra donmeyecegim sana cunku sen ellerinsin bunu anlasana ![]() Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|