Cem Adrian - Anladım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Adrian - AnladımAnladım ![]() ![]() Her şey bitiyor ![]() ![]() Her seferinde yine aşk kaybediyor bizi ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() Herkes gidiyor ![]() ![]() Her seferinde yine çok acıtıyor bizi ![]() ![]() Gözlerine bir bak ![]() ![]() Nasıl da parlak ![]() ![]() Beni uğurlarken yine yüzüme böyle bak ![]() ![]() Gözlerime bir bak ![]() ![]() Nasıl da ıslak ![]() ![]() Bana hoşçakal derken onlara iyi bak ![]() ![]() Ağlamadan ![]() ![]() Ağlatmadan ![]() ![]() Gitmelisin ![]() ![]() Şimdi buradan ![]() ![]() Yağmurlardan ![]() ![]() Rüzgârlardan ![]() ![]() Hesap sor bu ![]() ![]() Sokaklardan ![]() ![]() Sevgilim… Sevgilim… Anladım ![]() ![]() Her şey bitiyor ![]() ![]() Her seferinde yine aşk kaybediyor bizi ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() Herkes gidiyor ![]() ![]() Her seferinde yine çok acıtıyor bizi ![]() ![]() Gözlerine bir bak ![]() ![]() Nasıl da parlak ![]() ![]() Beni uğurlarken yine yüzüme böyle bak ![]() ![]() Ellerine bir bak ![]() ![]() Nasıl da ufak ![]() ![]() Bana hoşçakal derken onlara iyi bak ![]() ![]() Ağlamadan ![]() ![]() Ağlatmadan ![]() ![]() Gitmelisin ![]() ![]() Şimdi buradan ![]() ![]() Yağmurlardan ![]() ![]() Rüzgârlardan ![]() ![]() Hesap sor bu ![]() ![]() Sokaklardan ![]() ![]() Sokaklardan ![]() ![]() Sevgilim ![]() |
|
|
|