![]() |
Da Poet - En İktidarsız Ünsüz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Da Poet - En İktidarsız ÜnsüzYa, Da Poet yek lyricist, aight İstanbul, 2006, şimdi söyleyeceğim şeyler var Hey dinle, sen en iktidarsız ünsüz Bahsettiğin sevgiden saygıdan da haberin yok Seni kim sattı, kim kaçtı (ha) Biz hep buradayız, ama sen hep kaçtın (kaçtın) Kapa çeneni (kapa), sus! Ya! Da Poet hep yekti, sekmedi adımlarım Çektiğin sigaranın kafası kadar mı senin dostlukların Geçmişi mum gibi söndürsem de dün gibi hatırlarım Siktir ettikçe gaza geldi nedense amına koduklarım Ozan, senin kullandığın snareler gibi hiç değişmedi 2 senedir sen dost eledin kasımda görünce senedi Karbon kağıdını koyuver altına veledin Denedin, oradan da kovuldun puşt şimdi kaç para acaba bedelin? Evet, doğru ben kelam eyledim Sözle domaltıp selam eyledim Verecek cevabın olamaz lakin Sen gerçekleri yalan eyledin Ne diyebilir ki Mr Copy Getirsene yine kenevir hadi junkie Bu sefer ki kafa yapsın ama Ex New Yorklu Mr Skunky (Hahahaha) Kimler sattı acaba seni iyi düşün pesimist oryantal Elimde çok koz var, bilirsin sana vermeyeyim misal Emsalin çok fazla ama sen peynir helvasından ishal He birde senin style acaba nerelerden ithal? Siklemez ki DP, ne şoparı ne ETyi Dost satıp ona buna laf atıp yapardınız EPyi (Disstortion) Sonra da geri vites şimdi homie nerede KM?? (Sago, Sago) Bizi yok sayarken düşünseydin dostluğu, dissi Vesaireyi ya da bizim yapabileceklerimizi Her neyse, siktir et (Ya) NAKARAT Hadi gel kelam edelim full gece gündüz Kurtarır mı seni acaba birileri laayynn Sen sert değil en iktidarsız ünsüz Bunlarla bizi değil kandır bebeleri laayynn |
![]() |
![]() |
|