![]() |
Kaptan - Beyler Bayanlar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaptan - Beyler Bayanlar Şarkı SözleriKaptan Beyler Bayanlar-Kaptan Beyler Bayanlar sözleri-Kaptan Beyler Bayanlar lyrics Sesimi İstanbul Vatikan ve Duydu hasım Allevamento lan gerizekalı uykudasın yeraltı feth edilir rahat ol sen komandolara kalırsa sende rapci olursun bak roland edirol alırsan bi puncha esit değil rap hayatın canımcım etrafımda beni sevenler cek ayanııı çalıştır makinanı git baska yerde coluk cocuga karıs lan millet uzaya cıkıyo bugun ölç hayatı karışla kelle basına 1oo sterlin , bırakın gidin rapi2 parcası olan kral iyiki turatıp inin dedikburası hodrimeydan amma zırhlarınız giyilmemiş bi insan şımarmasın , suratı ibine kılıbık herif sağdan sola hadi eller hooop kaldırıyoruz boyle sımdı beyler kızlar kooop komandolar geldi , kapına bak 2 tokatla bırakmaz lan kralı olsa barınamaz en cokda sana takıldım önemli değil tanımamanbu sokaklar kanlanırsa gec vakitte durulamam yanıma gelir en asaası 19 yasında madamadamlık mertebesi uzak falan kasılmalar böle deisik isler homi dudakların hatırlamazbeni benden aldıgında kufrediom satırlara ayaklarını kollarınla dans ettirir gel bak canım kulaklarına sesim bounce ettimi kaptan kurtadam ve hiphop artı kaos ekledik burası kafan kadar karmasıksa pause etmemi bekle para var san sen araban pembe gangstaya bak rap aramaz bence boylede kolpalık olmaz yahu ustaya sor bi de ramazan gelcek napıcaz elleri kaldıralım bira seklide zoom kafa patlıyodu eskiden hepsine saygım vardı sımdı bi tek bile atmıyorum |
![]() |
![]() |
|