![]() |
Hangi Burç Nasıl Özür Diler? |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
Hangi Burç Nasıl Özür Diler?KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya şekeri olduklarina inanirlar ![]() ![]() dilemelerini gerektiricek bişey yaptiklarini ya da soylediklerini hic duşunmezler ![]() ![]() dilerim" derler ![]() ![]() BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler ![]() ![]() ![]() ![]() dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkadaşlari vardir IKIZLER: Ikizler her ne yapmiş olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir ![]() ![]() olduklarini duşunmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz o da sizin sorununuz YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pişman olursunuz ![]() ![]() ![]() beceren başka bir burc daha yoktur ![]() ![]() ![]() yakar olan sizsiniz ![]() ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar ![]() ![]() kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşi koymak ne mumkun ![]() BAŞAK: Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar ![]() ![]() sandiklari icin boyledirler ![]() ![]() sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir ![]() TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler ![]() ![]() ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiş olursunuz ![]() AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar ![]() ![]() telefon acmak ya da karşiniza alip konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir ![]() YAY: Yay'larin kitabinda pişmanlik, ozur gibi şeyler yazmaz ![]() ![]() kul olmaz şarkisi onlarin hayat felsefesidir ![]() bişey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani ![]() ![]() OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz ![]() ![]() bir aciklama beklerler ![]() ![]() tatmin edebilmişseniz ne mutlu ![]() KOVA: Dunya tatlisi insanlardir ![]() ![]() saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler ![]() ![]() ![]() BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakiş acisi farklidir ![]() ![]() bir Balık ve ozur dilemek ha? şansinizi zorlamayin Alıntıdır ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz ![]() ![]() bir aciklama beklerler ![]() ![]() tatmin edebilmişseniz ne mutlu ![]() baya zormuş=) konu için tşkelr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar ![]() ![]() telefon acmak ya da karşiniza alip konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir eet=) tskler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakiş acisi farklidir ![]() ![]() bir Balık ve ozur dilemek ha? şansinizi zorlamayin hiç aLakası yoq bn sürekLi özüR diLerim ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pişman olursunuz ![]() ![]() ![]() beceren başka bir burc daha yoktur ![]() ![]() ![]() yakar olan sizsiniz ![]() tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?paylaşım için tşklr ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?BAŞAK: Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar ![]() ![]() sandiklari icin boyledirler ![]() ![]() sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir ![]() eft ya cok dogru :Dpaylasım için teşekkürler ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler ![]() ![]() ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiş olursunuz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
detay
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?ben bogayım ama özür dilemekten hiç kaçınmam teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kezban
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?KOVA: Dunya tatlisi insanlardir ![]() ![]() saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler ![]() ![]() ![]() yanii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
cansel
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?BAŞAK: Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar ![]() ![]() sandiklari icin boyledirler ![]() ![]() sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir teşşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
serserii
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?paylaşım için tşklr ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
acyesyehguunl
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?YAY: Yay'larin kitabinda pişmanlik, ozur gibi şeyler yazmaz ![]() ![]() kul olmaz şarkisi onlarin hayat felsefesidir ![]() bişey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani ![]() ![]() doru :) |
![]() |
![]() |
|