![]() |
İzlanda Nın Eurovision Şarkısı 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzlanda Nın Eurovision Şarkısı 2011İzlanda eurovision 2011 song İzlanda eurovision 2011 şarkı sözü İzlanda eurovision şarkısı 2011 2011 İzlanda eurovision şarkısı İzlanda'nın 2011 Eurovision Temsilcileri Sigurjón ve arkadaşları (Sjonni`s Friends) Coming Home adlı şarkıyı seslendirecekler ![]() I'm Coming Home Evime geliyorum Some say I’m a bit of a fool, Bazıları,benim bir parça deli olduğumu, Sitting on a hill and counting raindrops ![]() Bir tepede oturduğumu ve yağmur damlalarını saydığımı söyler ![]() Keep thinking I just wanna go to the peaceful place I know, Sadece,bildiğim huzur dolu bir yere gitmek istediğimi düşünmeye devam ediyorum that I call home ![]() O yeri evim diye adlandırıyorum But oh oh oh it’s time to go, Ama,oh,oh,oh şimdi gitme zamanı I’ll see you, I’ll see you soon ![]() Seni göreceğim,seni yakında göreceğim Cause I can’t wait for tomorrow to say the things I wanna say, Çünkü demek istediğim şeyleri söylemek için yarını bekleyemem Your smile will always lead my way ![]() Gülümseyişin daima yoluma rehberlik edecek I can’t wait, I’m coming soon, Bekleyemem,yakında geleceğim I just wanna see your face again ![]() Sadece yüzünü bir daha görmek istiyorum Some say I’m a bit of a fool ![]() Bazıları bir parça deli olduğumu, Driving down the road I stop to listen ![]() Arabayı yolun aşağısına sürdüğümü ve dinlemek için durduğumu söyler I hear your laughter in the trees, your whisper in the breeze Ağaçlarda senin kahkahanı ,rüzgarda da fısıltını duyarım My love is you ![]() Benim aşkım sensin But oh oh oh it’s time to go, Ama,oh,oh,oh şimdi gitme zamanı I’ll see you, I’ll see you soon ![]() Seni göreceğim,seni yakında göreceğim I can’t wait for tomorrow to say the things I wanna say, Çünkü demek istediğim şeyleri söylemek için yarını bekleyemem your smile will always lead my way ![]() Gülümseyişin daima yoluma rehberlik edecek I can’t wait, I’m coming soon, Bekleyemem,yakında geleceğim I just wanna see your face again ![]() Sadece yüzünü bir daha görmek istiyorum Cause no one, knows his where or when ![]() Çünkü hiç kimse yerini ve zamanını bilmiyor When my time on earth comes to an end, Dünyadaki ömrüm sona erdiği zaman then I’ll find you Seni bulacağım And I know that you will be my love again ![]() Ve yeniden benim aşkım olacağını biliyorum I can’t wait for tomorrow to say the things I wanna say, Çünkü demek istediğim şeyleri söylemek için yarını bekleyemem your smile will always lead my way ![]() Gülümseyişin daima yoluma rehberlik edecek I can’t wait, I’m coming soon, Bekleyemem,yakında geleceğim I just wanna see your face again, Sadece yüzünü bir daha görmek istiyorum Cause I can’t wait for tomorrow to say the things I wanna say, Çünkü demek istediğim şeyleri söylemek için yarını bekleyemem your smile will always lead my way ![]() Gülümseyişin daima yoluma rehberlik edecek I can’t wait, I’m coming home to you ![]() Bekleyemem; evime,sana geliyorum I just wanna see your face again, Sadece yüzünü bir daha görmek istiyorum I’m coming home ![]() Evime geliyorum |
![]() |
![]() |
|