![]() |
Azerbaycan Eurovision Şarkısı 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azerbaycan Eurovision Şarkısı 20112011 eurovision azerbaycan şarkısı eurovision azerbaycan şarkısı sözleri Running Scared Come to me, come to me tonight Oh God, I need you, anyway Baby I just wanna be, be around you all the time Oh God, I need you Oh I`m running, I`m scared tonight I`m running, I`m scared of life I`m running, I`m scared of breathing Cause I adore you I`m running, I`m scared tonight I`m running, I`m scared of breathing Cause I adore you Come to me, come to me a bit more Oh God, I need you There`s nothing left for me to say So rest on me darling, stay forever more Oh God, I need you I need you Oh, what I wouldn`t give away To be your shelter and keep you safe Oh Oh Keep you safe Şarkının Türkçe sözleri: Bana gel, bana gel bu gece Oh Tanrım, Sana ihtiyacım var her türlü Bebeğim, sadece hep senin etrafında, yanında olmak istiyorum Oh Tanrım, Sana ihtiyacım var Koşuyorum, korkuyorum bu gece Koşuyorum, hayattan korkuyorum Koşuyorum, nefes almaktan korkuyorum Çünkü Sana tapıyorum Koşuyorum, korkuyorum bu gece Koşuyorum, nefes almaktan korkuyorum Çünkü Sana tapıyorum Gel bana, biraz daha gel bana Oh Tanrım, sana ihtiyacım var Benim için söyleyecek başka birşey kalmadı O yüzden bana kalan sevgilim, sonsuza kadar kal Koşuyorum, hayattan korkuyorum Koşuyorum, nefes almaktan korkuyorum Çünkü Sana tapıyorum Koşuyorum, hayattan korkuyorum Koşuyorum, nefes almaktan korkuyorum Çünkü Sana tapıyorum Oh, neleri feda etmezdim Senin sığınağın olmak ve seni güvende tutmak için Seni güvende tutmak |
![]() |
![]() |
|